Do tego oficjalnie zgłaszamy się na zlot 2 Osoby.
Pozdrawiam
Jakoś nie mam szczęścia do zlotów fanklubu
TomekN126N pisze:Jakoś nie mam szczęścia do zlotów fanklubu
Eee tam spokojnie, we wrześniu imprezka "u nas" na MRU.Przeczytaj wątek viewtopic.php?f=32&t=3069 Odbijesz sobie![]()
Jadę w czwartek do Międzyrzecza na Święta i tak, jak obiecałem, sprawdzę kilka ośrodków, żeby gdzies przyzwoicie cepki zakotwiczyć.
My się wybieramy do Was - to i WY przyjedzcie do nas .
A w ogóle to co to My , WY ....
Przy okazji - chyba już znamy organizatora wrześniowego spotu ?
TomekN126N pisze:My się wybieramy do Was - to i WY przyjedzcie do nas .
A w ogóle to co to My , WY ....
Przy okazji - chyba już znamy organizatora wrześniowego spotu ?
Oj tam, zaraz MY, WY... Pisze tylko, że "u nas", bo stamtąd pochodzę i rozumiem kolegę, że ma daleko do Kozienic i sobie odbije we wrześniu.
Co do organizacji zlotu, to pastaram sie, jak mogę (choć też mam 350km) - narazie sprawdze kilka ośrodków, gdzie możnaby bezpiecznie i w godziwych warunkach zakotwiczyć, połapie numery telefonów do właścicieli i sprawdze same MRU i możliwości (cenniki, przewodnik, ew. rezerwacje itp. ). Efekty "wywiadów środowiskowych" przekażę po Wielkanocy![]()
P.S. Bartek, dawaj foty i może jakiś namiar na gospodarza - może warto go sprawdzić? Tylko nie wiem ile przyczep może przyjąć... ale sprawdzic zawsze można.
Paczek pisze:
Drodzy koledzy ( i koleżanki ) jest problem
Dziś , po rozmowie z kierownikiem ośrodka dowiedziałem się , że w tym terminie cały ośrodek jest zarezerwowany
Adziastar pisze:No to jest problem ulegliśmy ogółem a tu zoonk to teraz szybka decyzja jeśli nie chcą tam nas to decydujcie się gdzie, Iłki w dalszym ciągu otwarte ...
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości