Bardzo chcemy pojechać ale niestety z powodów niezależnych nie wiemy czy się to uda...

szerszen83 pisze:my jedziemy z naszą córeczką 2 latka i 2 miesiące troszeczkę mała ale jak się rozkręci to mały szaleniec
ChieftainY2k pisze:Nasz status niestety jeszcze nie jest nieustalony![]()
Bardzo chcemy pojechać ale niestety z powodów niezależnych nie wiemy czy się to uda...
U nas będzie razem 2,5 sztuki. To 0,5 szt. ma niespełna 3 lata.Paczek pisze:szerszen83 pisze:my jedziemy z naszą córeczką 2 latka i 2 miesiące troszeczkę mała ale jak się rozkręci to mały szaleniec
Bardzo fajnie - karawaning zaczyna od najmłodszych lat![]()
my jedziemy z naszą córeczką 2 latka i 2 miesiące troszeczkę mała ale jak się rozkręci to mały szaleniec
Paczek pisze:Drodzy koledzy i koleżanki
Kolega Borivoj poprosił mnie o pomoc w organizkowaniu zlotu ( od strony formalnej )
Dlatego APELUJĘ o kontakt do mnie wszystkich chętnych na zlot.
Proszę o przesłanie swoich danych osobowych na PW lub na maila ( m.kosierkiewicz@o2.pl )
Koniecznie: Ksywka - imię , nazwisko , adres
Tego wymaga szefostwo kempingu
Dzięki - czekam więc na wiadomości
Borivoj pisze:Naklejka i pecziatka zlotu
Pozdrawuje Borivoj
darek126N pisze:super naklejka i pieczęć.
Dla takiej naklejki to zrobie wszystko żeby dołączyć do was w piątek. Wstępnie moje dane przesłałem do Paczka i tym oto sposobem dopisałem się do listy uczestników
Teraz wszystko w rękach mojego szefa czy nie dowali mi dodatkowej roboty na weekend, jak nie to w piątek jadę z wami do czech
Przy okazji mam pytanie co myślicie o trasie dojazdu na zlot :
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&m ... 6fbc43c88b
głównie chodzi mi czy odcinek z A4 na Jelenią górę drogi nr.3 i 5 obarczony jest dużymi korkami w piątek po południu i czy aby ta droga nie jest pełna dziur
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości