VII Zlot Fanklubu Niewiadówek 25-27 czerwca 2010 BORKI
Re: Zlot Fanklubu Niewiadówek 25-27 czerwca 2010 BORKI
W zawiązku ze zbliżającym się zlotem , pragnę zapytać szanownych kolegów czy byłby ktoś chętny zapewnić nam jakieś fajne nagłośnienie?
Najchętniej głośniczki , no i może jakiś mikrofonik.
Baaardzo mile widziani byli by również muzykujący klubowicze - wszak nie może się chyba obejść żadne ognisko bez śpiewów i tańców.
Przy tej okazji apeluję również do wszystkich cyklistów o zabranie rowerków - w sobotę planujemy wycieczkę do rezerwatu żubrów i nie tylko. Przydała by się lista chętnych na zwiedzanie rezerwatu - chętnych proszę o wiadomość na PW.
Czekam na wszelki sugestie i pomysły.
Baaardzo mile widziani byli by również muzykujący klubowicze - wszak nie może się chyba obejść żadne ognisko bez śpiewów i tańców.
Przy tej okazji apeluję również do wszystkich cyklistów o zabranie rowerków - w sobotę planujemy wycieczkę do rezerwatu żubrów i nie tylko. Przydała by się lista chętnych na zwiedzanie rezerwatu - chętnych proszę o wiadomość na PW.
Jestem całkowicie nowy . Przyczepkę zakupiłem 2 dni temu . Chciałbym poznać innych posiadaczy przyczepek więc proszę o dopisanie mnie i mojej drugiej połowy na zlot.
Siema!
Dopiszcie też Tomka i Florke, bo będziemy na pewno.
Do zobaczenia
Do zobaczenia

swetex pisze:Jestem całkowicie nowy . Przyczepkę zakupiłem 2 dni temu . Chciałbym poznać innych posiadaczy przyczepek więc proszę o dopisanie mnie i mojej drugiej połowy na zlot.
tomandflo pisze:Siema!
Do zobaczenia
Proszę bardzo
PONAWIAM APEL
Paczek pisze:W zawiązku ze zbliżającym się zlotem , pragnę zapytać szanownych kolegów czy byłby ktoś chętny zapewnić nam jakieś fajne nagłośnienie?
gimof pisze:A zamówiłeś już pogode?
pogoda zamówiona już dawno , trzeba jeszcze zabrać plecak dobrego humoru

- rafał
- Fanklubowicz
hm 42 dni do zlotu a ja bez auta... Przyczepa na szczęście na wykończeniu jeszcze parę dni...
Szanuj szefa swego możesz mieć gorszego (uwaga mi się nie sprawdzło teraz mam dobrego szefa !!!!!! ) . Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk a rośnie popyt na święty spokój . Jak się nie ma co się lubi to się z........a żeby to mieć .
- rafał
- Fanklubowicz
ano wylądowała u blacharza , bo po półrocznej zimie pokazała się tu i ówdzie ruda , a przyczepa swoje waży i nie chciałem ryzykować pozostawienia haka z domkiem na asfalcie....Chcąc nie chcąc ale swoje latka ma i na codzień jeżdzona do roboty.A przy okazji poprawka przy hamulcach tylne łożyska w piastach i prawy przegub napędowy wymieniam bo zaczyna być je słychać...Ogółem mówiąc remont i tak był planowany bo jeszcze się tym trochę potłukę mimo , że jak nic się nie popierniczy za rok drugie autko a to zostaje do jeżdżenia do roboty .
Szanuj szefa swego możesz mieć gorszego (uwaga mi się nie sprawdzło teraz mam dobrego szefa !!!!!! ) . Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk a rośnie popyt na święty spokój . Jak się nie ma co się lubi to się z........a żeby to mieć .
Zaczynamy w piątek od ... ogniska .
Czy zainteresowani zbierają już chrust ?
A w sobotę WIELKIE GRILOWANIE . Za najfajniejszą potrawę z grila - ciekawa i cenna nagroda.
I w ogóle .... będzie się działo.
http://www.fanklub-niewiadowek.com/fank ... _2010.html
A w sobotę WIELKIE GRILOWANIE . Za najfajniejszą potrawę z grila - ciekawa i cenna nagroda.
http://www.fanklub-niewiadowek.com/fank ... _2010.html
Paczek pisze:Zaczynamy w piątek od ... ogniska .
U nas wychodzi, że będziemy zaczynali urlop od zlotu, więc na ognisko to nie wiem czy się załapiemy (moja Ania ma zakończenie roku w piątek - nauczycielka), ale na grilla na pewno więc "węgieł" w różnych postaciach będziemy mieli

U nas z kolei z urlopów w tym roku nici (chyba że coś się zmieni), Justyna zmienia w połowie czerwca pracę i w tym cały sęk. Mam zaplanowany wyjazd w piątek po godzinie 16 więc i na ognisko powinienem się wyrobić
, jak coś to będę informował... Oczywiście chrust już jest
, a w poniedziałek planuję przyjechać z przyczepką bliżej Białegostoku co bym mógł częściej do niej zaglądać
.

Hmm, tak sobie myslę że my (żona Ania i chłopcy Michał 11 lat i Kuba 6 lat) wyjedziemy z domu w piatkowe południe. Młody ma zakończenie roku na 9, myślę że do12 wyruszymy w dziewiczą trasę z niewiadówka (około 180 km), ale do pomocy przy rozłożeniu przedsionka i do załatwienia wszystkich formalnosci z meldunkiem będę musiał prosic kolegów z klubu
...chyba pomożecie?
pozdrawiam Piotrek

pozdrawiam Piotrek
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”