tomcat pisze:Oficjalne decyzje zapadną w drugiej połowie maja.

coś już wiadomo
 coś już wiadomo  

tomcat pisze:Oficjalne decyzje zapadną w drugiej połowie maja.

coś już wiadomo
 coś już wiadomo  

) biorąc pod uwagę wszystkie "za" i "przeciw".
 ) biorąc pod uwagę wszystkie "za" i "przeciw".

Team
 Team - jest jakakolwiek opcja zorganizowania licytacji dla naszych dziewczyn, Hanki i Martynki ? Myślę oczywiście o licytacji online. Może by się udało zebrać parę groszy
  - jest jakakolwiek opcja zorganizowania licytacji dla naszych dziewczyn, Hanki i Martynki ? Myślę oczywiście o licytacji online. Może by się udało zebrać parę groszy 
 Mieliśmy nadzieję, która gasła z każdym dniem. A tak czekałam na ten sezon, a tu taka sytuacja nieobliczalna się wydarzyła... No nic miejmy nadzieję, że wszystko wróci do normy i za rok zloty będą. Pozdrawiam.
  Mieliśmy nadzieję, która gasła z każdym dniem. A tak czekałam na ten sezon, a tu taka sytuacja nieobliczalna się wydarzyła... No nic miejmy nadzieję, że wszystko wróci do normy i za rok zloty będą. Pozdrawiam.
dmb5 pisze:To pewne że w przyszłym roku zlot będzie w tej samej lokalizacji czy jest możliwe że może ulec zmianie?
 Nie będzie żadnych organizatorów.
 Nie będzie żadnych organizatorów.
termin21 pisze:Zlotu nie ma, ale każdy (zaznaczam każdy) kto chce może indywidualnie akurat tam pojechać. Ktoś z Was tam będzieNie będzie żadnych organizatorów.
tomcat pisze:...Jestem świadom, że sporo osób zaplanowało w tym terminie swoje urlopy licząc na spotkanie.
Według uzyskanych informacji ośrodek będzie funkcjonował i chętni mogą indywidualnie spędzić tam przedłużony weekend jednak od tego momentu robicie to na własną rękę....
tomcat pisze:termin21 pisze:Zlotu nie ma, ale każdy (zaznaczam każdy) kto chce może indywidualnie akurat tam pojechać. Ktoś z Was tam będzieNie będzie żadnych organizatorów.
Zacytuję sam siebie:tomcat pisze:...Jestem świadom, że sporo osób zaplanowało w tym terminie swoje urlopy licząc na spotkanie.
Według uzyskanych informacji ośrodek będzie funkcjonował i chętni mogą indywidualnie spędzić tam przedłużony weekend jednak od tego momentu robicie to na własną rękę....

Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości