XXI Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - Ostrów Warcki, 20-23 czerwca 2019
-
- Fanklubowicz
Re: XXI Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - Ostrów Warcki, 20-23 czerwca 2019 - lista zamknięta
Witam może znajdzie się jedno skromne miejsce dla jednej ekipy 2+1? 

Re: XXI Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - Ostrów Warcki, 20-23 czerwca 2019 - lista zamknięta
__ArroW__ pisze:Niestety i my dotrzemy dopiero w piątek przez fakt zamknięcia bramy, no trudno do zobaczenia
Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka
Przyjedz w czwartek, przecież jedziesz z domem na kółkach wiec możesz spać pod bramą

Tabbert Sportiv 395/ Opel Insignia Sport Tourer
2020- 7 nocy 700km
2019-46nocy 1577km
2018-39 nocek 3963 km
2020- 7 nocy 700km
2019-46nocy 1577km
2018-39 nocek 3963 km
Panowie organizatorzy- Mugga i karton fajek wystarczy, czy brać OP1? Młodego jak coś owinę streczem...
Oczywiście pytam o komary
Oczywiście pytam o komary

Spakowałem 98% fantów, łącznie z lodówką; już chłodzi.W tym składzie jutro będziemy , mam nadzieję że wyrobimy się do 20-ej.
- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
Re: RE: Re: XXI Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - Ostrów Warcki, 20-23 czerwca 2019 - lista zamknięta
Kolejne znaki na ziemii i niebie nakazują nam zwolnić miejsce na liście... Przykro nam...krzysztof_cw pisze:Wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że będziemy w czwartek pod wieczór...
Jakby miało się coś w tej sprawie zmienić będziemy się martwić.
Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

- Globusy
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Hej! planujemy dziś się pojawić, mam nadzieje ze do 20,00 dojedziemy
Vvarriory dojadą jutro także jeśli się uda to poprosimy podwójną miejscówkę dla rodzin z dziećmi w strefie względnej ciszy hahahaha
Do miłego zobaczenia!!
Globusy

Do miłego zobaczenia!!
Globusy

Czekamy na Was!!!
Pierwsze załogi są już od wczoraj na miejscu, imprezę możemy zatem uznać za otwartą
Bardzo prosimy abyście po wjeździe na kemping i rozliczeniu się w recepcji przy bramie, udali się do naszego "biura zlotu" znajdującego się na końcu kempingu, pod dużą flagą "Niewiadów" celem powitania i otrzymania fantów zlotowych
Wskażemy też miejsce do ustawienia przyczepy.
W związku z rezygnacją dwóch załóg, na ich miejsce wskoczyły dwie załogi które były na liście rezerwowej.
Dopisałem Was na listę rezerwową. Jesteście na niej jedyną załogą więc monitorujcie temat
Pierwsze załogi są już od wczoraj na miejscu, imprezę możemy zatem uznać za otwartą

W związku z rezygnacją dwóch załóg, na ich miejsce wskoczyły dwie załogi które były na liście rezerwowej.
mariusz pisze:Witam może znajdzie się jedno skromne miejsce dla jednej ekipy 2+1?
Dopisałem Was na listę rezerwową. Jesteście na niej jedyną załogą więc monitorujcie temat

RAFALSKI pisze:Uwaga, uwaga, uwaga !!!
Ogłoszenia parafialne
Bardzo ważna wiadomość![]()
Właśnie otrzymaliśmy informację, że wjazd na kemping możliwy jest wyłącznie między 7 a 20!!! Niestety nie mamy na to wpływu więc prosimy odpowiednio dostosować godziny wyjazdu aby zmieścić się bez niespodzianek.
Ci którzy przyjadą później bez problemu wejdą na kemping jednak zestaw będzie musiał poczekać za bramą do rana.
Jak już pisaliśmy, kemping jest nietypowy...
Do zobaczenia na zlocie !!!
Bez sensu chciałem zauważyć !
n250 2x
n126E 87
n132L 85r
ponorka 85r
Gk 110 80r
n126 74r
Malwa 68r
n126E 87
n132L 85r
ponorka 85r
Gk 110 80r
n126 74r
Malwa 68r
Odpadamy. Nie piszę dlaczego bo... bo po prostu ręce opadają 

N126n
Remont eNki
Remont eNki
Poprosimy o miejscówkę koło szerszeni...
Mam nadzieję że to nie problem. I tak jak pisałam z przyłączem 230v. Do zobaczenia jutro rano ok. 8-10.

4 godziny do 20.... Mamy nadzieje, że zdążymy.
W każdym razie jedziemy.
W każdym razie jedziemy.
Witam . Znajdzie sie jeszcze jakies miejsce 2 plus 2.
Re: RE: Re: XXI Ogólnopolski Zlot Fanklubu Niewiadówek - Ostrów Warcki, 20-23 czerwca 2019 - lista zamknięta
tomcat pisze:Przybywajcie.
Czekamy...
Będziemy koło 15.
P.S. Potrzebuje 230. Mam 25 metrów kabla, starczy czy coś kombinować?
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”