kooba pisze:Fiacior75 pisze:Jeśli chodzi o relację z naszego zlotu to zapewniono mnie, że takowa będzie w ich czasopiśmie PC.
Tylko niech w tym roku lepiej fotki dobierają...
Już mu o tym powiedziałem

kooba pisze:Fiacior75 pisze:Jeśli chodzi o relację z naszego zlotu to zapewniono mnie, że takowa będzie w ich czasopiśmie PC.
Tylko niech w tym roku lepiej fotki dobierają...
Murano pisze:AnaAKB pisze:Witam wszystkich... chciałabym się zarejestrować na zlot... tylko pytanie gdzie i jak? Jesteśmy zdecydowani na wyjazd. Pozdrawiam.
Podaj ile osób w systemie (dorośli +dzieci) to dopiszę.
dmb5 pisze:ciekawy zlot się szykuje 68 ekip
gabrys158 pisze:Dobra, powstrzymywałem się z ta odpowiedzią ale chyba pora napisać, jaki miałem okres w życiu ostatnio to miałem, ale z przyczepa walczyłem jak mogłem, dlatego tez postaram się wpaść chodź na jeden dzień (może na dwa)do Was z dwoma kumplami z którymi od zawsze i wszędzie jeździmy razem [emoji4] prawdopodobnie zjawimy się w piątek po południu i zostaniemy może do soboty ewentualnie w sobotę zjawimy się i zostaniemy do wieczora, to wszystko jak pisałem może, ale postaram się zrobić co w mojej mocy.
Murano pisze:gabrys158 pisze:Dobra, powstrzymywałem się z ta odpowiedzią ale chyba pora napisać, jaki miałem okres w życiu ostatnio to miałem, ale z przyczepa walczyłem jak mogłem, dlatego tez postaram się wpaść chodź na jeden dzień (może na dwa)do Was z dwoma kumplami z którymi od zawsze i wszędzie jeździmy razem [emoji4] prawdopodobnie zjawimy się w piątek po południu i zostaniemy może do soboty ewentualnie w sobotę zjawimy się i zostaniemy do wieczora, to wszystko jak pisałem może, ale postaram się zrobić co w mojej mocy.
Rozumiem, że przyczepą....
Zapisuj się na listę i czekamy. Zrobiłeś kawał roboty i czas się tym pochwalić!
z1c00 pisze:Czy nie bedzie problemu jak ktos przyjedzie juz 29 w nocy
z1c00 pisze:My nudzić hahaha w życiu![]()
zrobimy taki balet ze wszyscy go będą słyszeć i będą się zjeżdżać do nas![]()
![]()
![]()
![]()
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości