witam
witam
Serdecznie witam wszystkich na forum Niewiadówek...
Właśnie dostałem taka przyczepkę od znajomego pszczelarza z działki i będę ja reanimował...tragedi nie ma..ale chce ją ciągać za kamperem jako drugi pokój. Kamperuje z rodzinka juz od wielu lat i jestem już namiętnym forumowiczem camperteamu..Na imię mam Daniel i mieszkam w Warszawie...a skład to żona i dzieci..4latka i bliźniaki 1,5 roczne oraz pies Jack Russel a raczej sunia Lola.
Mam nadzieje ze znajdę u was dużo porad do takich budek..
Do zobaczenia na szlaku
Zdjęcia wstawie jak dowiozę ogonek do domu...
Właśnie dostałem taka przyczepkę od znajomego pszczelarza z działki i będę ja reanimował...tragedi nie ma..ale chce ją ciągać za kamperem jako drugi pokój. Kamperuje z rodzinka juz od wielu lat i jestem już namiętnym forumowiczem camperteamu..Na imię mam Daniel i mieszkam w Warszawie...a skład to żona i dzieci..4latka i bliźniaki 1,5 roczne oraz pies Jack Russel a raczej sunia Lola.
Mam nadzieje ze znajdę u was dużo porad do takich budek..
Do zobaczenia na szlaku
Zdjęcia wstawie jak dowiozę ogonek do domu...
Re: witam
dobreZielony pisze:Bez zdjęcia temat się nie liczy

Witam serdecznie cały skład

Dzieki za przywitanie, zainspirowalem sie zdjeciem wyszperanym na tym forum cepki przerobionej do przewozu moto w środku... Chyba cos takiego i ja popełnię.. Będę miał pewnie do oddania większość mebli i wyposażenia...ale za to poszukuję przedsionka..szczegóły będę podawał w innych wątkach związanych tematycznie...
Zapomniałem dodać ze przyczepka to 126 e
Zapomniałem dodać ze przyczepka to 126 e
- __ArroW__
- Fanklubowicz
UCIEK pisze:Witam szanowne żuri, i przesyłam pozdrowienia dla wszystkich których poznałem na zlocie w Sobieszewie
Panie z powitaniem to swój temat trzeba

N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach