Klątwa Niewiadówek

Wklej zdjęcie swoje i przyczepy, napisz też kilka słów o sobie
chris_666

Klątwa Niewiadówek

Postautor: chris_666 » sobota, 28 gru 2013, 19:07

Witam wszystkich

Tym razem z N126N z 1989 roku.
Miałem zerwać z plastikowym g00fnem ale chyba się nie da :lol:

W związku z powyższym zostaję w klubie :D

Awatar użytkownika
mannt
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Re: Klątwa Niewiadówek

Postautor: mannt » sobota, 28 gru 2013, 20:25

Wyrazy współczucia

Awatar użytkownika
robert
Administrator
Administrator

Postautor: robert » sobota, 28 gru 2013, 21:31

chris_666 pisze:Miałem zerwać z plastikowym g00fnem ale chyba się nie da :lol:

Ja wiem, że dla Ciebie Niewiadówki to tylko trochę maty szklanej i żywicy, ale dla niektórych tu obecnych (z piszącym te słowa włącznie) to coś więcej... I nie tylko z powodu łezki w oku na myśl o PRLu.
Moja drobna prośba uszanuj nasze hobby, nie depcz naszych miłych wspomnień związanych z przyczepami made in Poland, przyjemności w renowacji i odrestaurowywaniu zniszczonych przez czas (i bezmyślnych poprzednich właścicieli) produktów Niewiadowa.
To forum to Fanklub Niewiadówek (podkreślam pozytywny wydźwięk słowa fanklub) a nie zrzeszenie tylko posiadaczy produktów fabryki z Niewiadowa.
Robert
Brak pasji jest pewnym rodzajem kalectwa
502 43 46 44
Wątek remontowy

Awatar użytkownika
CornBlumenBlau
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: CornBlumenBlau » sobota, 28 gru 2013, 22:45

Chris, wiem że głupi nie jesteś dlatego dziwią mnie Twoje wypowiedzi. Gdybym miał taki stosunek do Niewiadówek jak Ty po prostu by mnie tu nie było. Oosobiście za zlotami nie przepadam, ale chciałbym Cię na którymś poznać osobiście. A może nawet nie zauważyłeś że zdążyłeś się w N zakochać? :mrgreen:
Niewiadówkodystansonoce
2016: 75 / 6892 km
2017: 85 / 6820 km
2018: 81 / 4651 km
2019: 67 / 4888 km
2020: 74 / 3670 km
2021: 75 / 3953 km
2022: 64 / 2978 km
2023: 54 / 6976 km
2024: 57 / 6121 km
2025: 23 / 1222 km

chris_666

Postautor: chris_666 » sobota, 28 gru 2013, 22:52

CornBlumenBlau pisze:Chris, wiem że głupi nie jesteś dlatego dziwią mnie Twoje wypowiedzi. Gdybym miał taki stosunek do Niewiadówek jak Ty po prostu by mnie tu nie było. Oosobiście za zlotami nie przepadam, ale chciałbym Cię na którymś poznać osobiście. A może nawet nie zauważyłeś że zdążyłeś się w N zakochać? :mrgreen:

zakochać to jakoś nie :lol: , ale lubię je troszkę :clap:

ale niestety na zlocie mnie nie spotkasz bo to nie dla mnie taka zabawa :mrgreen:

chris_666

Postautor: chris_666 » sobota, 28 gru 2013, 22:54

robert pisze:Ja wiem, że dla Ciebie Niewiadówki to tylko trochę maty szklanej i żywicy, ale dla niektórych tu obecnych (z piszącym te słowa włącznie) to coś więcej... I nie tylko z powodu łezki w oku na myśl o PRLu.
Moja drobna prośba uszanuj nasze hobby, nie depcz naszych miłych wspomnień związanych z przyczepami made in Poland, przyjemności w renowacji i odrestaurowywaniu zniszczonych przez czas (i bezmyślnych poprzednich właścicieli) produktów Niewiadowa.
To forum to Fanklub Niewiadówek (podkreślam pozytywny wydźwięk słowa fanklub) a nie zrzeszenie tylko posiadaczy produktów fabryki z Niewiadowa.

daj spokój - lubię niewiadki i dlatego tu jestem :twisted:

Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Paczek » niedziela, 29 gru 2013, 09:04

Koledzy - ja doskonale "gościa" wyczuwam .

To facet z "jajem" :lol:

Taki wykreował sobie wizerunek .

Odwiedza nas , pisuje posty ( jakie są, to już inna rzecz) i może nawet kiedyś się spotkamy , więc niech sobie bytuje tutaj razem z nami.

Ps. ja też zawsze na fajrant mówię wszystkim : " no niestety , wszystko co dobre szybko się kończy - trzeba do domu " . Kumple początkowo pukali się w czoło . Teraz sami to mówią .

A do Crisa 666 ( diabeła ? ) - Sprzedajesz kampera na rzecz Niewiadówki ? Kryzys Cię dosięgnął czy jednak miłość do laminatu ?

Awatar użytkownika
dworek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: dworek » niedziela, 29 gru 2013, 11:11

chris_666 pisze:... na zlocie mnie nie spotkasz bo ...

... jak ktoś nie chce, nie powinien się zmuszać, a Ty tak często o tym mówisz, że odnoszę wrażenie jakbyś czekał aż zaczniemy Cię namawiać... hm :? ... możę ktoś z najbliższego otoczenia Cię przytuli

chris_666 pisze:...Miałem zerwać z ... g00fnem ale chyba się nie da...

da się, potrzeba silnej woli, nie każdy ją ma ...

... tylko co jest tym "g00fnem"? ... licz się czasem ze słowami :evil:

tak poza tym witaj ponownie :wink:
To napisałem ja, dworek 8-)

Awatar użytkownika
Slawol74
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Slawol74 » niedziela, 29 gru 2013, 11:12

z jajem :?: hmmm jedno ma ????? Może dlatego taki zgryźliwy hehehehehehe
Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .

chris_666

Postautor: chris_666 » niedziela, 29 gru 2013, 15:08

Paczek pisze:
A do Crisa 666 ( diabeła ? ) - Sprzedajesz kampera na rzecz Niewiadówki ? Kryzys Cię dosięgnął czy jednak miłość do laminatu ?

Kurnik musi być żeby dziadków z chłopakami wystawić nad morze , bo z urlopem nie wyrabiam , zresztą szkoda, że sprzedałem E - w eNce niewiele wiecej miejsca a ciąższa sporo

A kamper będzie zamieniony albo na jakiś porządny holownik, albo na prawdziwego kampera :lol:

chris_666

Postautor: chris_666 » niedziela, 29 gru 2013, 15:52

dworek pisze:
chris_666 pisze:... na zlocie mnie nie spotkasz bo ...

... jak ktoś nie chce, nie powinien się zmuszać, a Ty tak często o tym mówisz, że odnoszę wrażenie jakbyś czekał aż zaczniemy Cię namawiać... hm :? ... możę ktoś z najbliższego otoczenia Cię przytuli

ja się nie zmuszam ani nie wybieram , nie mam czasu , i nikt przytulać mnie mie musi :oops: mam tego w nadmiarze :shh:

Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Paczek » niedziela, 29 gru 2013, 19:49

chris_666 pisze:...

A kamper będzie zamieniony albo na jakiś porządny holownik, albo na prawdziwego kampera :lol:

... i tu się z Tobą zgadzam w 100 % .

Przyglądałem się różnym mobilnym domkom i ... kamper ( PRAWDZIWY KAMPER ) to musi mieć spanie min dla 4 osób, aneks kuchenny i koniecznie toaletę . Idealnie było by jak by miał kąpanie.

A to co Ty masz to jest dostawczak z wersalką .

Bywałem na forum T3 ( starsza wersja T4 - jak zapewne wiesz ) więc wiem co mówię (pisze )

Obraź się lub nie !

chris_666

Postautor: chris_666 » niedziela, 29 gru 2013, 21:48

Paczek pisze:Obraź się lub nie !

jeśli już to z dwoma wersalkami :oops:

ale trzeba przyznać, że do podrózowania jest mega wygodny - jak dla mnie spoełnia prawie wszystkie wymagania kampera - wiesz że klopika nie lubię a łazienka dla mnie jest bez sensu - przydałoby się jedynie więcej miejsca na bagaż

Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Paczek » poniedziałek, 30 gru 2013, 16:46

chris_666 pisze:
Paczek pisze:Obraź się lub nie !

jeśli już to z dwoma wersalkami :oops:

ale trzeba przyznać, że do podrózowania jest mega wygodny - jak dla mnie spoełnia prawie wszystkie wymagania kampera - wiesz że klopika nie lubię a łazienka dla mnie jest bez sensu - przydałoby się jedynie więcej miejsca na bagaż

miejsce na bagaż - kup se box dachowy lub podczep bagażówkę :lol:

Łazienki nie potrzeba , wystarczy dezodorant , no ale co zamiast klopika - pampers ? :D

Nie - w prawdzie kamper u mnie jest wciąż jeszcze w sferze marzeń, ale wolę poczekać i sobie wymarzyć prawdziwego , zamiast zadowalać się podróbką.

chris_666

Postautor: chris_666 » poniedziałek, 30 gru 2013, 17:40

Paczek pisze:
miejsce na bagaż - kup se box dachowy lub podczep bagażówkę :lol:

Łazienki nie potrzeba , wystarczy dezodorant , no ale co zamiast klopika - pampers ? :D

Nie - w prawdzie kamper u mnie jest wciąż jeszcze w sferze marzeń, ale wolę poczekać i sobie wymarzyć prawdziwego , zamiast zadowalać się podróbką.

przy podnoszonym dachu boxu nie da się założyć :twisted:
przyczepka bardzo ogranicza poruszanie się po mieście :(

w sumie niewiadka spełnia moje marzenia o przyczepie -tania jak barszcz, części prawie za darmo, nie cieknie i nie gnije i zawiera w sobie sypialnię i szafę - dokładnie to czego oczekuję

a tak do rzeczy - lodóweczkę masz z kominkiem czy trzeba kombinować ???

z kamperem już gorzej , bo łatwo/wogóle nie dostaniesz takiego bez łazienki i kuchni a narazie nie dojżałem do dłubania blaszaka na miarę moich marzeń

Wróć do „Przedstawmy się”