Ktoś mnie szukał

Wklej zdjęcie swoje i przyczepy, napisz też kilka słów o sobie
malinoispl

Ktoś mnie szukał

Postautor: malinoispl » niedziela, 7 lip 2013, 23:09

Ktoś mnie szukał przez sklep w Facimiechu koło Krakowa.

Nie wiem po co i dlaczego, ale podobno bywa tutaj na forum i prosił o kontakt przez forum. Problem w tym, że zgubiła się w zamieszaniu wizytówka tego kogoś, którą mi przekazano.
Dla łatwiejszego rozpoznania. Jestem właścicielem N126 e w której wybudowałem sobie kibelek i łazienkę. Oraz szafę wodociągową.

Awatar użytkownika
szerszen83
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Re: Ktoś mnie szukał

Postautor: szerszen83 » poniedziałek, 8 lip 2013, 10:11

Witam !
kibelek potrafię sobie wyobrazić ale kolego napisz coś więcej o tej "szafie wodociągowej " jak możesz to jakieś fotki zamieść na forum :D
pozdrawiam

malinoispl

Re: Ktoś mnie szukał

Postautor: malinoispl » poniedziałek, 8 lip 2013, 22:51

szerszen83 pisze:Witam !
kibelek potrafię sobie wyobrazić ale kolego napisz coś więcej o tej "szafie wodociągowej " jak możesz to jakieś fotki zamieść na forum :D
pozdrawiam

fotek nie mam ,a le proszę sobie wyobrazić, otóż standardową zagracającą szafę z 126e wyrzuciłem, a jedną z jej ścian po wyrżnięciu odpowiedniego kształtu wykorzystałem łącząc ze ścianą łazienki i tak powstało siedzisko dla 1 osoby na poziomie standardowego łóżka z szafką na zbiornik do instalacji wodnej na górze - instalacja grawitacyjna.

ot i cała filozofia

Wróć do „Przedstawmy się”