witam wszystkich Forumowiczow badzo serdecznie znad samego morza... wczoraj przypadkowo znalazlem link do strony fanklubu i... poszedlem spac dopiero o 3 rano ;( przy okazji dowiedzialem sie, ze przyczepka jaka mam - jest "d" a nie "e" jak mialem w poprz.dowodzie rej. i na badaniu techn. no, ale to bez roznicy (przynajmniej dla mnie). kupilem uzywana przyczepke w stanie dosc chyba db (jak na jej wiek - 1990r.).
obecnie dlubie nieco przy instalacji, ktora uczciwie powiem, ze poprzedni wlasciciel spapral dokumentnie swoimi patentami i popalil mostujac gwozdziami bezpieczniki. ale juz wyprowadzilem i zostalo mi tylko zalozyc radyjko

szkoda, ze nie robilem wczesniej fotek do dzialu "remonty" - choc chyba nic spektakularnego to nie uczynilem.
pozostaje mi jeszcze tylko popodklejac gdzie niegdzie tapicerke, wyprac ja oczywiscie no i zastanawiam sie nad wymienieniem kolek na numer wieksze (R13). aha - prawdopodobnie bede wymienial lodowke - wiec jesli okaze sie, ze dziala (bo jeszczenie sprawdzalem) - [reklama] bede mial na zbyciu oryginalna predomowska lodoweczne 12/220

[/reklama]. pozdrawiam serdecznie

)) grzegorz