Przedstawiam się:
Przedstawiam się:
Jestem "starszym" panem po 60-tce, ale młodym duchem. Inż mech. Pierwszy wyjazd z przyczepą - N126 a w 1980r. Potem co rok na urlop. Znajomi bazowali na namiotach, ale mnie i żonie nie odpowiadało to więc wymyśliliśmy przyczepę, tym bardziej, że mogłem pożyczyć w zakładzie pracy. Tak przez 2 lata. W tym czasie udało mi się złożyć? własną N126 e. Obecna ma 20lat i jest w trakcie remontu. Ponadto jestem teoretykiem wędkarstwa spławikowego - łowi i to bardzo dobrze moja żona. Kiedyś żeglowałem. Mam nadzieję, że po remoncie przyczepy znowu wrócę na krajowe szlaki. Przyczepy holowałem Skodą. S-100, PF125p, Polonezem 1,5LE i Caro Plus. Teraz spróbuje wykorzystać do tego celu Hondę Civic 1,4Si90KM z 1997r. Zobaczymy. Jak zrobię przegląd całego zbioru moich slaydów i nauczę się je skanować to pokaże jak to wtedy wyglądało. Myślę, że tyle na początek wystarczy, aby Was Nie zanudzić.
Pozdrawiam
Jacek
Pozdrawiam
Jacek
-
- Przyjaciel
Re: Przedstawiam się:
Serdecznie witam na forum.
witam serdecznie tak wprawnego karawaningowca na forum...
koniecznie wrzuc zdjęcia z tamtych i obecnych lat co i jak remontujesz tez może stac sie bardzo pomocne...
koniecznie wrzuc zdjęcia z tamtych i obecnych lat co i jak remontujesz tez może stac sie bardzo pomocne...
życie jak droga, kiedyś się kończy...
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Witam na forum kolegę z 28 letnim stażem
i mam nadzieje ,że do klubu też dołączysz 

Witaj Kolego !
Przyjemnej pracy przy remoncie przyczepki. Składaj ją szybko i do zobaczenia nad wodą.
ps. Połamania kijów dla Szanownej Małżonki
Przyjemnej pracy przy remoncie przyczepki. Składaj ją szybko i do zobaczenia nad wodą.
ps. Połamania kijów dla Szanownej Małżonki

sławek n126n
Miło powitać kolejnego forumowicza
Rośniemy w siłę 

Witam serdecznie weterana ! Koniecznie musisz zeskanować slaydy. Najtańsze takie urządzenie możesz kupić nawet MEDIA Mark . Firma Plustek / ok. 900 zł / . Ja mam model OpticFilm 7200 . Niestety część slaydów i negatywów wyblakła i nie wszystkie udało mi sie odratować . Zapraszam na majowy Zlot do Nieborowa gdzie będziemy planować zorganizowanie I Zlotu Niewiadówek i nie tylko !

-
- Przyjaciel
Witam kolegę z Opola. Wędkarstwem też w młodości trochę się zajmowałem więc mogę o sobie powiedzieć, że jestem też teoretykiem wędkarstwa.
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
No nie. przeca to stary wyga. Jacek45 witam Cię na forum ale myślę o spotkaniu na szlaku, a wtedy pogadamy otym i o owym. mamy podobne pasje. a inne tematyt to się same rozwiążą.pozdrowienia z Wrocka.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
-