n126n w remoncie
n126n w remoncie
Witam.Jestem tu nowy .Mam n126n kupilem ja przypadkiem bo szukalem innej przyczepy.Juz wiem ze byl to dobry wybor bo jest dosyc nowa i w dobrym stanie lecz musze zrobic meble w srodku bo ich nie bylo.Nie wiem czy zdaze do zlotu we wrzesniu.Pozdrawiam wszystkich.
Re: n126n w remoncie
Post usuniety
Ostatnio zmieniony piątek, 8 mar 2013, 17:55 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.Dzieki ale dostosuje ja do swoich potrzeb,czyli 2+2 i bedzie sie troszke roznic od orginalu.Mam pytanie: jaka wysokosc maja skrzynie pod lozka?Widze ze kochasz stare motocykle sadzac po Twoim pseudo.Pozdrawiam i dziekuje.
Post usuniety
Ostatnio zmieniony sobota, 2 mar 2013, 08:30 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Slicznie dzieki.Ja tez kocham motocykle yamaha jx600 kawasaki w650 niestety po ostatnim wypadku z losiem niezbyt czesto ich uzywam (boje sie jezdzic) jezeli ci to niie robi problemu z tymi meblami .Na zdjenciach na moje oko to 35cm ale wole wiwdziec na 100 procent.Niestety nie mam w poblizu takiej przyczepy ,a przez internet nie potrafie dojsc do wymiarow mebli.Pozdrowienia ze Szwecji Krzysztof.Jeszce raz dziekuje.
Post usuniety
Ostatnio zmieniony sobota, 2 mar 2013, 08:30 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
witam z Zabrza 

Slicznie dziekuje.Tylne luzko bedzie innej konstrukcji , to nie biegnij jeszcze raz do przyczepy.Pozdrawiam
witam kolegę zza wielkiej wody
miłej pracy przy remoncie

miłej pracy przy remoncie

Witam na Forum i w Fanklubie
Dziekuje za przywitanie.Chcialbym pojechac na zlot we wrzesniu jezeli zrobie meble.Jesli mozna oczywiscie.
witam i pozdrawiam mam n126 n super przyczepa...
Wszystkie z niewiadowa sa super.Pozdrawiam