Seba pisze:Ps. Stachu Ty tez na motocyklu? Masz czas na to i na to?
Nie mam czasu na to i na to ale się staram

Seba pisze:Ps. Stachu Ty tez na motocyklu? Masz czas na to i na to?
Seba pisze:Tak, ale tez malo. Suzuki vstrom 650. W tym roku w Rumunii bylem. U mnie dzieci ze mna zawsze chetnie, nawet jakby zonka nie chciala, a na moto to w zasadzie sam. Wlasnie zachodze w glowe czy nie lunąć motorka, bo jak by wpadla przyczepa to juz zupelnie przestane jezdzic. Dzieci by mi nie daly
. Kurcze same dylematy
![]()
![]()
reflexes pisze:Widzę, że wszyscy mają te same rozterki. Ja kat. A nie mam ale wymyśliłem, że do 40 urodzin zrobię prawko i kupię jakiś fajny motocykl dla gościa z dużym brzuchem. Poszło nadspodziewanie dobrze i mam już kasę na prawko ale właśnie zacząłem się zastanawiać, bo sezon motorowy pokrywa się z sezonem karawaningowym, czy warto pakować w temat kilka tysięcy złotych jak ostatecznie się okaże, że na jazdę moto będzie może kilka weekendów w roku.
Seba pisze:Stachu a karawaning zimowy to rozumiem narty? Czy w przyczepie zima
Seba pisze:Ha ha no to juz w sumie mam. Tzn odbiore za dwa tygodnie, ale juz moja. Wlasciciele fajni, do zmiany na pewno tapicerka, ale sucha, meble w stanie super tylko ten wyglad, wczesny Gierek. Kuchenka i zlew nieuzywane. Jest tez przedsionek.
Seba pisze:Ha ha no to juz w sumie mam. Tzn odbiore za dwa tygodnie, ale juz moja. Wlasciciele fajni, do zmiany na pewno tapicerka, ale sucha, meble w stanie super tylko ten wyglad, wczesny Gierek. Kuchenka i zlew nieuzywane. Jest tez przedsionek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości