Rzeszów Wita
- stachu_gda
- Fanklubowicz
Re: Rzeszów Wita
http://allegro.pl/przyczepa-kempingowa- ... 945220.htm - tu masz też w przyzwoitej cenie, z przedsionkiem od razu i pod Twoim nosem praktycznie.
Stachu Dzieeeeki
Chociaz.... Telefon 8.00 kulturalnie zeby nie budzic i takie tam, a tu juz po ptakach. Podpisuja umowe !!! Cholercia jak w komunie spod lady.
No nic tylko polowac dalej
Jakby co to dawaj znac, bede dzwonil w nocy
Chociaz.... Telefon 8.00 kulturalnie zeby nie budzic i takie tam, a tu juz po ptakach. Podpisuja umowe !!! Cholercia jak w komunie spod lady.
No nic tylko polowac dalej
Jakby co to dawaj znac, bede dzwonil w nocy

A alledrogo tez juz chyba nieaktualne
- Axtiff
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
stachu_gda pisze:http://allegro.pl/przyczepa-kempingowa-niewiadow-n-126-i6458945220.htm - tu masz też w przyzwoitej cenie, z przedsionkiem od razu i pod Twoim nosem praktycznie.
Stachu link nie działa
- stachu_gda
- Fanklubowicz
http://allegro.pl/przyczepa-kempingowa- ... 45220.html tu poprawiony działaj Seba
- Axtiff
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
rzeczywiście ta co Stachu znalazł jest warta uwagi
Ta na alledrogo?
Jutro jadę ją oglądnąć
. Pani mi przyrezerwuje, ale może to ta 

- stachu_gda
- Fanklubowicz
Seba pisze:Jutro jadę ją oglądnąć. Pani mi przyrezerwuje, ale może to ta
Zrób sobie listę rzeczy do oblukania ja mam tak że zawsze o czymś zapomnę

Seba pisze:Jutro jadę ją oglądnąć. Pani mi przyrezerwuje, ale może to ta
Jak się trafi kupiec jutro nie będziesz miał po co jechać. Miałam kiedys podobnie, pani zarezerwowała ale mąż sprzedał koledze

- stachu_gda
- Fanklubowicz
DIZZY pisze:Seba pisze:Jutro jadę ją oglądnąć. Pani mi przyrezerwuje, ale może to ta
Jak się trafi kupiec jutro nie będziesz miał po co jechać. Miałam kiedys podobnie, pani zarezerwowała ale mąż sprzedał koledze
Jest dokładnie tak jak pisze Dizzy. Pani mówi to tamto sramto a sprzeda komuś kto da stówę więcej.
Albo przyjedzie wcześniej.
- stachu_gda
- Fanklubowicz
DIZZY pisze:Albo przyjedzie wcześniej.
Ja tak miałem z przyczepą jedną gdzie pan obiecał trzymać ale nie dotrzymał.
Teraz taka ciekawostka. Jak jest okazja trzeba włazić oknami. Swego czasu chciałem kupić dom w mega atrakcyjnej cenie (kolesia przycisnęło życie). Ogłoszenie przez pośrednika, oglądanie domu możliwe "od za tydzień". Znalazłem lokalizację na zdjęciu, urwałem się z pracy i pojechałem. 2 godziny od wystawienia ogłoszenia. Pan jednych oglądających wpuszczał, drugich wypuszczał - taka kolejka była do oglądania. Byłem zdecydowany na 100% od razu, ale potrzebowałem wstępnej decyzji kredytowej z banku. Dzień po I oględzinach (piątkowych) byłem na miejscu już z doradcą kredytowym, sprawdzanie dokumentów itd. Następnego dnia przyszedł ktoś z walizką forsy i tyle. Nie targował się. Kupił od ręki chatę 150m2 pod Gdańskiem za trochę więcej jak pół ceny rynkowej.
Stachu 100% racji. Pani ma pr,yczepe na dzialce i bedzie tam jutro. Zdjec wnetrza nie ma wiec w ciemno troche ryzyko. Jutro nie da sie wyjechac bo syn pozyczyl kola czy cos do innej przyczepki. Jutro z rana pojade i zobacze. Kazdemu jakas pisana, jak ta wlasnie mi to jutro bedzie ok;)
Ps. Stachu Ty tez na motocyklu? Masz czas na to i na to?