Wiatm z Wąbrzeżna
-
Re: Wiatm z Wąbrzeżna
no patrzę teraz w instrukcje obsługi to jest tylko 1930x1300(mm) mało trzeba będzie coś pokombinować ale polak potrafi.Oględziny dopiero 19.12 czyli za tydzień.
marcinPLtorun pisze:...Tylko jest nas 2+2 i czy starczy miejsca do spania.
Może to być jakaś alternatywa ,tylko zależy ile lat ma osobnik który będzie spał na hamaku.
viewtopic.php?f=1&t=5299&hilit=witam+niewiadkowicz%C3%B3w&start=15
N126n
Remont eNki
Remont eNki
-
Hamak chyba nie będzie pasował bo po prostu nie ma gdzie go zamontować.Tam gdzie w n126n jest mały stolik w wersji 126nt jest kuchenka z wc.Tak myślę czy nie dorobić dodatkowego przedłużenia do blatu od stołu i spać wzdłuż a nie wszerz.2 osoby dorosłe po środku i dzieci po bokach.Mile widziane pomysły i koncepcje jak żona usłyszała że może będzie przyczepka gdzie będzie można postawić wc turystyczne to od razu patrzy przychylniejszym okiem.
Może piętro z przodu? i tak ciasno i tak
- NkaOffRoad
Witam i ja, Pozdrawiam
Przyczepa: N126D 1980r.
Holownik: VW T6 Multivan 2.0TSI 4Motion
Holownik: VW T6 Multivan 2.0TSI 4Motion
Nie zrobisz eNki z łazienką pod cztery osoby. Moim zdaniem albo 4 osoby albo 2 i łazienka. Glowilem się swojego czasu nad tym ale nic konstruktywnego do głowy mi nie przyszło. Nic poza zakupem n132t. Kiedyś rodzina się powiększy, więc mam czas na remont i jednocześnie mam eNke do jazdy w duecie.