Z krainy latających noży - wita wszystkich Cypiss

Wklej zdjęcie swoje i przyczepy, napisz też kilka słów o sobie
Awatar użytkownika
sterciu
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Z krainy latających noży - wita wszystkich Cypiss

Postautor: sterciu » poniedziałek, 30 maja 2016, 08:47

No prosze , na jednej fotce nawet naszą budkę widać :D
n126n `89 - sprzedana
n126n `95 - sprzedana
n250c `92
Obrazek
upload pics

Awatar użytkownika
Cypiss

Postautor: Cypiss » wtorek, 31 maja 2016, 14:02

sterciu pisze:No prosze , na jednej fotce nawet naszą budkę widać :D

Faktycznie i Maćka :D Dzięki za wspólny biwak i szkoda, że tak krótko.
"Dalekie podróże mają to do siebie, że przywozi się z nich coś zupełnie innego niż to, po co się pojechało"
Obrazek

Awatar użytkownika
sterciu
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: sterciu » piątek, 3 cze 2016, 22:59

No szkoda , szkoda , zwłaszcza ze my się urwaliśmy juz w piatek ze zlotu, ale dzieki temu zaliczylismy jeszcze Kętrzyn i Wilczy Szaniec , Mamerki -bunkry i zakończylismy na polu namiotowym w Mamerkach nad samym jeziorem. Łącznie pierwszy wyjazd nasz i buda nakręciła za autem ponad 1300km w ten weekend :). Stwierdzilismy ze Slimakiem ze od nas z domów do Warszawy to jest polowa drogi do Wilczego Szanca więc czemu by nie wyskoczyc przy okazji zlotu ;). Ale taki wyjazd na jeden dzień na mazury to trochę szaleństwo :D , tam na dlużej trzeba pojechać , zwłaszcza jak się ma 650km w jedną stronę :). Tym sposobem z 4 dniowego zlotu zrobił się nam tylko 2 dniowy. Ale... miejmy nadzieje na następnym nadrobimy :D.
n126n `89 - sprzedana
n126n `95 - sprzedana
n250c `92
Obrazek
upload pics

Awatar użytkownika
Cypiss

Postautor: Cypiss » niedziela, 5 cze 2016, 07:42

sterciu pisze:No szkoda , szkoda , zwłaszcza ze my się urwaliśmy juz w piatek ze zlotu, ale dzieki temu zaliczylismy jeszcze Kętrzyn i Wilczy Szaniec , Mamerki -bunkry i zakończylismy na polu namiotowym w Mamerkach nad samym jeziorem. Łącznie pierwszy wyjazd nasz i buda nakręciła za autem ponad 1300km w ten weekend :). Stwierdzilismy ze Slimakiem ze od nas z domów do Warszawy to jest polowa drogi do Wilczego Szanca więc czemu by nie wyskoczyc przy okazji zlotu ;). Ale taki wyjazd na jeden dzień na mazury to trochę szaleństwo :D , tam na dlużej trzeba pojechać , zwłaszcza jak się ma 650km w jedną stronę :). Tym sposobem z 4 dniowego zlotu zrobił się nam tylko 2 dniowy. Ale... miejmy nadzieje na następnym nadrobimy :D.

Byłem w zeszłym roku na Mazurach. Pięknie, my jeździmy do Tałt koło Mikołajek. Super kemping. W Mamerkach i Wilczym Szańcu też byliśmy. Ogólnie a to jestem zakochany w Mazurach. A powiedz jak wrażenia z ciągnięcia budki tyle kilometrów? U mnie o za tym że spalanie większe, to raczej w porządku. Wiadomo dynamiki też nie ma, ale bez dramatu.
"Dalekie podróże mają to do siebie, że przywozi się z nich coś zupełnie innego niż to, po co się pojechało"
Obrazek

Awatar użytkownika
sterciu
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: sterciu » poniedziałek, 6 cze 2016, 10:15

Nie bylo zle , ja mam prawie 150KM więc jezeli chodzi o moc to budy prawie nie czuje ze ciągne , bardziej opory powietrza pokazują to po spalaniu , ale tez dramatu nie bylo, i czasem jak mocniej zawieje jadac pod wiatr to czuć. Wsumie wypalilem póltora zbiornika co dalo jakies 9l/100km z budą. A co do ciągnięcia tyle kilometrów... kiedys na codzien na miedzynarodowce jezdziłem z duzymi towarówkami wiec tez inacej odbieram taka podróz , poprostu normalny wyjazd z przyczepą jak dla mnie ;). T4 fajnie sie ciągnie niewiadówkę zwłaszcza , ze szerokość budy jest prawie taka sama jak holownika.
n126n `89 - sprzedana
n126n `95 - sprzedana
n250c `92
Obrazek
upload pics

Wróć do „Przedstawmy się”