Witajcie i doradźcie!

Wklej zdjęcie swoje i przyczepy, napisz też kilka słów o sobie
Awatar użytkownika
MISIO_PRZYTULAK

Re: Witajcie i doradźcie!

Postautor: MISIO_PRZYTULAK » środa, 16 lip 2014, 17:15

Nie miałem na myśli serwisu Niewiadów. Tylko firmę specjalizującą się w podwoziach. Gość ma fakturę świadczącą o tym, że nie eksperymentował sam. Nad osią belka wzmacniająca do której przymocowane są amory, oraz sztaby wzmacniające po obu bokach ramy do których przymocowane są pióra, wszystko łączone na śrubach. Niestety nieocynkowane i korozja się posuwa :(
Widać wszystko na załączonych powyżej foto.

Konto usuniete

Postautor: Konto usuniete » środa, 16 lip 2014, 19:06

Post usuniety

Awatar użytkownika
MISIO_PRZYTULAK

Postautor: MISIO_PRZYTULAK » środa, 16 lip 2014, 19:39

Pewnie oczekują większego komfortu prowadzenia. Wiadomo enka podskakuje i goni na boki. Jedni założą stabilizator, a inni kombinują z zawieszeniem. Ja sam nie mam poglądu na ten temat i nie wiem jak wygląda to w praktyce, więc zapytałem Was. Wiem natomiast jedno, na Zamojszczyźnie są piękne tereny, ale drogi poprostu moro i tam bym się z enką nie wybierał :wink:

Awatar użytkownika
Luca
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Luca » wtorek, 29 lip 2014, 15:01

Przy zakupie przyczepki sobie myślałem, że 4-5 tyś za starą Niewiadówkę to jakieś szaleństwo i szukałem tanio a remont się zrobi za tysiaka. Teraz już wiem, że i tak będzie mnie ta zabawa kosztować min 4tyś i jeszcze się przy remoncie urabiam po pachy. Jedyny plus, że większość robię pod swój gust.
Tak, że 4,5 tyś za zadbaną przyczepkę to teraz wiem, że to wcale nie drogo o ile faktycznie jest w stanie, że mucha nie siada.

Awatar użytkownika
reflexes
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: reflexes » wtorek, 29 lip 2014, 16:10

Ja zrobiłem za trochę więcej niż tysiaka i jeżdżę. Doinwestowałem w pożądaną lodówkę w tym roku i nie powiem złego słowa. Co prawda przez swoją ignorancję mam małe przecieki ale prędzej czy później sobie z nimi poradzę. Wychodzę jednak z założenia, że nie ma co przesadzać. Nie ma co ukrywać, że dla wielu osób Niewiadówka to okres przejściowy (szczególnie dla ludzi z dziećmi), a za kilka lat nikt nie zapłaci tego co się w budę włożyło.

Awatar użytkownika
MISIO_PRZYTULAK

Postautor: MISIO_PRZYTULAK » niedziela, 24 sie 2014, 21:35

Ja szukam enki idealnej, także ze względu na moją panią , ona "higienistka" i mnie też się z czasem po tylu latach udzieliło. Tapicerka może być paskudna, bo to się wymieni, ale rama, laminat i mebelki muszą być w stanie naprawdę 5+ i nie piszcie, że szukam jednorożca, bo dwa tygodnie temu uciekła mi taka z przed nosa :(

Awatar użytkownika
stico80
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: stico80 » wtorek, 21 paź 2014, 18:47

Witam.
"dzyń, dzyń, dzyń"

Wróć do „Przedstawmy się”