Wiatm z Wąbrzeżna
-
Re: Wiatm z Wąbrzeżna
Dalej przeglądam oferty jest tego trochę najwięcej na olx.17 grudnia będę już w domu to ostro będę dzwonił.
- stachu_gda
- Fanklubowicz
Seba pisze:Witaj. I potwierdzam słowa Stacha. Jak jest jeszcze cena atrakcyjna to klienci potrafią w nocy dzwonić. Ja jak zadzwoniłam po ósmej rano to już było po ptakach. Z tym że jak Ci jakaś pisana to i do Ciebie trafi. Mi Stacji znalazł na Allegro i był to strzał w dziesiątkę.
Trzymam kciuki
Hehe ja wczoraj się zastanawiałem nad jedną enką ale poszła w mig. One jednak są trudno dostępne.
Siemanko z Pierwszej Stolicy. Ale moje korzenie to jednak Pałki i Kuj-pomorskie.
Paweł i Kinga. N250
-
Kinga chyba miałaś na myśli Małki ?
Cześć. Literówka. Chodzi mi o Pałuki. Ale telefon nie znał wyrazu i sobie zmienił.
Jak idą poszukiwania?
Paweł
Jak idą poszukiwania?
Paweł
Paweł i Kinga. N250
Kinga pisze:Siemanko z Pierwszej Stolicy. Ale moje korzenie to jednak Pałki i Kuj-pomorskie.
Pałuki to mi się kojarzą z miastem Kcynia, w którym kiedyś spędziłam wakacje u artystki ludowej pani Klary Prillowej.
-
Cześć.Moje poszukiwania to póki co przeglądanie ofert po 3 razy dziennie wszystkich znanych portali ogłoszeniowych.Dużo jest n126 ale nie tego szukam jednak jest nas 4 i potrzebujemy czegoś większego.
Dizzy, pochodzę z Janowca Wielkopolskiego, geograficznie to granicą Pałuk ( gdzie topory, miecze, łuki, tam Biskupin, Żnin, Pałuki) Kcynia to jednak nie mój fyrtel.
Paweł i Kinga. N250
-
Nadal nic poszukiwania trwają.Nie spodziewałem się że będzie taka posucha.Myślałem że po sezonie nie będzie problemu ze znalezieniem n126n.Tak patrząc w archiwalne ogłoszenia to przewija się tego i to naprawdę niektóre w stanie idealny.Trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać.Pozd
-
Panowie chyba coś będzie.Rozmawiałem z kolesiem ma n126n do remontu środek i uszkodzone okno przód i tył chce 1700zł zarejestrowana i ma jeszcze n126nt w stanie idealnym łazienka lodówka kuchnia okna podwójne przyciemniane przedsionek wszystko po kapitalnym remoncie ale cena uwaga 8tyś. 94rok.Czy jest warta 8tys jeśli wszystko ok ?
- stachu_gda
- Fanklubowicz
marcinPLtorun pisze:Panowie chyba coś będzie.Rozmawiałem z kolesiem ma n126n do remontu środek i uszkodzone okno przód i tył chce 1700zł zarejestrowana i ma jeszcze n126nt w stanie idealnym łazienka lodówka kuchnia okna podwójne przyciemniane przedsionek wszystko po kapitalnym remoncie ale cena uwaga 8tyś. 94rok.Czy jest warta 8tys jeśli wszystko ok ?
Jeśli faktycznie wszystko ok i na tip top, to jest warta. No parę stówek pewnie utargujesz jeszcze.
Sprawdź jaki ma typ zawieszenia, może już nowego/eksportowego typu.
-
co to znaczy ? tak rozpoznać typ zawieszenia ?
- stachu_gda
- Fanklubowicz
marcinPLtorun pisze:co to znaczy ? tak rozpoznać typ zawieszenia ?
Ma albo oś niewiadowską (przekrój osi kwadrat) albo ALKO (przekrój osi sześciokąt - 3 boki szerokie i 3 boki krótkie). Ta druga jest zdecydowanie lepsza, dodatkowo jeśli ma tę drugą to być może ma założone amorki.
-
ok zwrócę na to uwagę.Póki co dostałem zdjęcia.Meble jasne lodówka polar ale chyba tylko 220/12v widać że wymieniana tapicerka.Tylko jest nas 2+2 i czy starczy miejsca do spania.
- stachu_gda
- Fanklubowicz
marcinPLtorun pisze:ok zwrócę na to uwagę.Póki co dostałem zdjęcia.Meble jasne lodówka polar ale chyba tylko 220/12v widać że wymieniana tapicerka.Tylko jest nas 2+2 i czy starczy miejsca do spania.
No to nie starczy raczej.