Seba pisze:Axtiff - widzisz super informacja. jak patrzysz na http://www.fanklub-niewiadowek.com/niew ... ukcje.html rozkład w przyczepce to "e" wydaje się fajniejsza z większa ilością miejsca dla dzieci. Muszę gdzieś obejrzeć. W sumie to najchętniej i tak zrobiłbym ją pod siebie
N126N jest optycznie przestrzenniejsza jak się wejdzie do środka. Ma też z tego co pamiętam więcej miejsca na szafce kuchennej i większe szafki pod sufitem. Co do miejsca - masz wymiary łóżek, wiesz jakie wysokie są dzieci, jakoś tam tobie możesz przewidzieć za ile czasu przyczepka będzie dla nich za mała. Układ jest lepszy niż w n126e bo wygodniej funkcjonuje się przy aneksie kuchennym. Za to jedno dziecko trzeba wyekspediować na pięterko, ale pamiętam jak za dzieciaka spałem na pięterku to to była dla mnie główna atrakcja wyjazdu

Tak jak Axtiff radzi obejrzyj ten i ten model. Przemyśl czy chcesz robić remont czy szukać czegoś do użytku. Podawaj tu ogłoszenia to wskażemy Ci od razu słabe strony sprzedawanej przyczepy

Piszesz że zachodnie Ci nie leżą - ja ze dwa razy spałem w zachodniej stacjonarnej na kempingu i pamiętam że jak się weszło to jechało stęchlizną i nie było świeżo. W starej niewiadce zapuszczonej też tak będzie ale jak wyremontujesz to będzie gitara. Mi przyświecało zrobienie przyczepki która będzie świeżutka i będzie się wchodzić z przyjemnością a nie z odrazą. No i fajna jest do majsterkowania przeróbek i ulepszeń, przy "zachodnich" trzeba mieć jakąś wiedzę, a w niewiadce nawet ja potrafię coś zrobić dzięki forum