Witam i pozdrawiam z Żuław
Re: Witam i pozdrawiam z Żuław
Dziękuję za miłe powitanie
Przyczepka już zakupiona, teraz się pierze. Do zobaczenia na szlaku.

Przyczepka już zakupiona, teraz się pierze. Do zobaczenia na szlaku.

Pozdrawiam Marcin.

- wedrowniczek
- Fanklubowicz
mymlon pisze:mieszkam na terenie Żuław Gdańskich niedaleko Pruszcza Gdańskiego
pozdrawiam Kolege z tzw. okolicy;) no to uwazaja jak bedziesz pomykal z przyczepka, bo ja z policja z pruszcza mialem kilka spiec. jakos tak bardzo uwielbiaja przyczepy... ;(
# N126e + Duster#
Mymlon- a jaką przyczepkę kupiłeś
.Mógłbyś się pochwalić 

wedrowniczek ze strony policjantów z Pruszcza jeszcze mnie nic złego nie spotkało, a kilka dni temu wracając z nowym zakupem "zgarnęła" mnie policja z Tczewa no bo "gdzie pan w zimie na wakacje jedzie?" Sprawdzili papiery, sprawdzili holownik i mnie w ewidencji i pojechałem dalej.
To moja trzecia przyczepa tym razem Burstner Scala 560 DMC 1300 długość całkowita ponad 7m szerokość 215cm.
Kilka fotek z zakupu:

Holownikiem jest 2,5l VW LT o skromnej mocy 109 KM ale przyzwoitym momencie 250Nm. DMC całego zestawu to 4100kg.
To moja trzecia przyczepa tym razem Burstner Scala 560 DMC 1300 długość całkowita ponad 7m szerokość 215cm.
Kilka fotek z zakupu:

Holownikiem jest 2,5l VW LT o skromnej mocy 109 KM ale przyzwoitym momencie 250Nm. DMC całego zestawu to 4100kg.
Pozdrawiam Marcin.

Witam !!! Czytałem Twoje posty odnośnie sprzedaży i kupna nowszej przyczepy . Z tego co pamiętam to pisałeś o zamiarze kupna jeszcze większej jak ta , którą miałeś . Poprzedni zestaw robił wrażenie , więc ten chyba zrobi jeszcze większe . Pewnie będzie tak duży , że przy jeździe na zlot światła drogowe holownika oświetlać będą tablicę Warki a tylne pozycje przyczepy ledwie miną tablicę Pruszcza ...
Oczywiście witam również w zacnym klubie . Zaglądaj tu częściej .

Oczywiście witam również w zacnym klubie . Zaglądaj tu częściej .
Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .
Hmmm ... , teraz dopiero zobaczyłem fotki . Przeskoczyłem do pisania z pierwszej strony . Mmmm , robi wrażenie .
Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .
No,no,no robi wrażenie
,

Ładny zestaw
jak dwie niewiadki i jeszcze by było mało
na ile osób jest ta przyczepka - bo widzę łóżko piętrowe z tyłu i spanie obok, a z przodu pewnie dwójka
DMC tez robi wrażenie, spory holownik musi być do tego
ps. w tym roku może zawitam w Twoje rejony - przymierzam sie urlopowo na min tydzień
jak mnie komary nie zjedzą i brudna woda nie wystraszy
planuje Stegny, może Jantar - zależy gdzie jakiś ładny kemping wynajdę

jak dwie niewiadki i jeszcze by było mało

na ile osób jest ta przyczepka - bo widzę łóżko piętrowe z tyłu i spanie obok, a z przodu pewnie dwójka
DMC tez robi wrażenie, spory holownik musi być do tego

ps. w tym roku może zawitam w Twoje rejony - przymierzam sie urlopowo na min tydzień
jak mnie komary nie zjedzą i brudna woda nie wystraszy

planuje Stegny, może Jantar - zależy gdzie jakiś ładny kemping wynajdę
była N126e, jest Hobby 430T+ Ford Focus C-max 1.8 + Suzuki Vitara 4x4
Konrad, musisz pogrzebać na www.karawaning.pl w dziale turystyka. Jest kilka tematów o Wybrzeżu Gdańskim i Mierzei Wślanej. Jest kilka NIEPOLECANYCH kempingów gdzie wypoczynek może zamienić się w koszmar. 

Pozdrawiam Marcin.