Axtiff pisze:Mam także przy słowach wstępu pytanie, czy przyczepką można manewrować ręcznie? Tzn. Mam działkę rekreacyjną z wjazdem, ale żeby ustawić przyczepkę to autem nie dam rady, w grę wchodzi tylko pchanie swoją siłą, czy dam radę przesawić/ustawić przyczepkę?
Ok czyli już z "E" zrezygnuję, teraz tylko znaleźć n126n w cenie do 5.5tyś cieszę się, że już mam jakieś wątpliwości rozwiane. Widziałem tutaj na sprzedaż n126n za 8tyś... ehh super sprawa, ale nie mój budżet niestety
reflexes pisze:Ok czyli już z "E" zrezygnuję, teraz tylko znaleźć n126n w cenie do 5.5tyś cieszę się, że już mam jakieś wątpliwości rozwiane. Widziałem tutaj na sprzedaż n126n za 8tyś... ehh super sprawa, ale nie mój budżet niestety
Szukaj, szukaj, tylko bez pośpiechu. Ja swoją w zeszłym roku sprzedałem za 4 z hakiem w zestawie z fajnym angielskim przedsionkiem. Idealna nie była ale na początek ok. Na Olxie jest kilka sztuk w Twoim budżecie lub tuż obok. Co do tej Karolowej wszystkomającej N to ja bym się na Twoim miejscu mocno zastanowił czy nie odwiedzić providenta. Karol ma chyba najlepiej wyposażoną N w Polsce albo i na świecie. Cena wysoka ale warta tego sprzętu.
DIZZY pisze:Cena tak wypasionej N-ki jak Karolusa na pierwszy rzut oka wydaje się wysoka, ale to tylko mylne pozory.
Axtiff pisze:Ok, już stałem się prawowitym właścicielem przyczepki
Niewiadów n126n
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości