Witajcie, Pozdrowienia z Cieszyna

Wklej zdjęcie swoje i przyczepy, napisz też kilka słów o sobie
Awatar użytkownika
reflexes
Przyjaciel
Przyjaciel

Re: Witajcie, Pozdrowienia z Cieszyna

Postautor: reflexes » czwartek, 16 sty 2014, 12:29

Ja swoją długo przekonywałem, że niewiadówka to najlepsze na co na w tej chwili stać. Nagadałem się co niemiara, fotki jej pokazywałem, tłumaczyłem, że od kapitalistów to złe i zgniłe :D i w końcu się udało.
Jak po pierwszych wakacjach po cichu bąknąłem, że jednak troszkę mała i za jakiś czas jak szkodniki podrosną trzeba będzie coś większego to prawie ścierą w łeb dostałem :D . kobiety nie zrozumiesz a dla tych, którzy chcą spróbować polecam książkę
Obrazek
Znany, amerykański psycholog Alan Lowell Francis opierając się na wieloletnich badaniach i sondażach przeprowadzonych wśród tysięcy mężczyzn stara się odpowiedzieć na pytanie, co wiedzą oni o: przyjaźni z kobietami, budowaniu intymnej więzi, zaspokajaniu seksualnych potrzeb partnerki, emocjonalnym zaangażowaniu, pielęgnowaniu uczuć.
W swojej pracy szczerze i wnikliwie przedstawia stan wiedzy mężczyzn o najbardziej skomplikowanej ze wszystkich istot - kobiecie.
Książka zawiera 128 pustych stron.

Sorrki za off topa.

Damian

Re: Witajcie, Pozdrowienia z Cieszyna

Postautor: Damian » czwartek, 16 sty 2014, 17:36

Slawol74 pisze:One zawsze marudzą .Moja że nie ma toalety :oops: przez 12 lat nie miała pod namiotem a teraz proszę wygodna się stała .Takie to modele są z naszych żon (są modele wyjątki ale tych tak mało jak N 132 ) :lol: :lol: :lol:

Akurat w temacie toalety w przyczepie jesteśmy zgodni. Uważamy, że nie jeździmy na dziko, a na kempingach coraz częściej toalety są na wysoki połysk. Tak więc bieganie z pełną kasetą czyszczenie itd. według mnie mija się z sensem.
Apropos toalet w przyczepach to często śmiejemy się z ogłoszeń na Allegro. Jedno foto przyczepy z zewnątrz jedno ogólne wnętrza i 10 fotek toalety.;) ;)
Damian-Cieszyn

Wróć do „Przedstawmy się”