Witam FANKLUB
- woj205
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Re: Witam FANKLUB
Cześć Szczepan
pozdrawiam
pozdrawiam
Octavia II kombi + n 126 n + BIOD 400 TD LUXE
Niewiadówkodystansonocy w 2016: 31 / 2689 km
Niewiadówkodystansonocy w 2017: 12 / 650 km
Niewiadówkodystansonocy w 2018: 27 / 4200 km
Niewiadówkodystansonocy w 2019: 22 / 1580 km
dystansonocy w 2020: 17 / 2920 km
dystansonocy w 2022: 4 /126
Niewiadówkodystansonocy w 2016: 31 / 2689 km
Niewiadówkodystansonocy w 2017: 12 / 650 km
Niewiadówkodystansonocy w 2018: 27 / 4200 km
Niewiadówkodystansonocy w 2019: 22 / 1580 km
dystansonocy w 2020: 17 / 2920 km
dystansonocy w 2022: 4 /126
Czołem!
Dopisuję się do wątku Szczepana, bo jestem jego kolegą i od jakiegoś czasu niejedną godzinę spędziliśmy na rozmowach o przyczepach i o caravaningu. Witam serdecznie i chodź na chwilę obecną przyczepy nie mam i nigdy nie miałem, to takie pragnienie we mnie jest, a mój kolega intensywnie nade mną "pracuje", żebym podjął właściwą decyzję. Jednak oprócz chęci jest we mnie sporo nazwijmy to wątpliwości.
Mam nadzieję, że obecność na tym forum pchnie sprawy we właściwym kierunku.

Dopisuję się do wątku Szczepana, bo jestem jego kolegą i od jakiegoś czasu niejedną godzinę spędziliśmy na rozmowach o przyczepach i o caravaningu. Witam serdecznie i chodź na chwilę obecną przyczepy nie mam i nigdy nie miałem, to takie pragnienie we mnie jest, a mój kolega intensywnie nade mną "pracuje", żebym podjął właściwą decyzję. Jednak oprócz chęci jest we mnie sporo nazwijmy to wątpliwości.
Mam nadzieję, że obecność na tym forum pchnie sprawy we właściwym kierunku.

Szczepan,Depeche -witam z Zabrza 

Witamy kolejnego użytkownika, może parę słów o sobie.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Parę słów o mnie, proszę bardzo, urodziłem się w Łodzi, w czerwcu, właściwie w pierwszej połowie czerwca właściwie, dokładnie 5 czerwca
To tyle może o sobie - na początek; czy są jakieś pytania?
Poważnie to wstąpiłem na forum ze sporym dylematem, ponieważ dysponuję holownikiem o pojemności silnika 1,2 i nie jestem pewien, czy nie jest to zbyt mało, by o czymkolwiek marzyć. W dowodzie wbite DMC 650 kg, więc teoretycznie na starszą Niewiadóweczkę wystarczy, ale... Po pierwsze znaleźć taką to już jest sztuka, a dwa, czy nie zarżnie mi to motoru. Zmiana nie bardzo wchodzi w grę, gdyż są pilniejsze obecnie potrzeby, a poza tym bardzo lubię to auto i dobrze mi służy.
Odbiór.

Poważnie to wstąpiłem na forum ze sporym dylematem, ponieważ dysponuję holownikiem o pojemności silnika 1,2 i nie jestem pewien, czy nie jest to zbyt mało, by o czymkolwiek marzyć. W dowodzie wbite DMC 650 kg, więc teoretycznie na starszą Niewiadóweczkę wystarczy, ale... Po pierwsze znaleźć taką to już jest sztuka, a dwa, czy nie zarżnie mi to motoru. Zmiana nie bardzo wchodzi w grę, gdyż są pilniejsze obecnie potrzeby, a poza tym bardzo lubię to auto i dobrze mi służy.
Odbiór.
Małą niewiadówkę pociągnie i za bardzo się nie zmęczy, byle jechać delikatnie. Ja wcześniej ciągałem pożyczoną N-126B syrenką a później swoją własną N-126E Wartburgiem i to po górach . więc na początek coś małego i naprzód.

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
No właśnie, widziałem m. in. to zdjęcie i jest to dla mnie na pewno jakaś inspiracja, z drugiej strony byłem ze Szczepanem na zlocie w Kazimierzu w listopadzie jego budką i nikt autem o pojemności 1,2 nie przyjechał. Fakt faktem, że oni tam wszyscy większymi przyczepami byli. Kolega Rysiaczek był niewiadówką i też auto mocniejsze od mojego.
Witam Kolegę-
To prawda,że większość ciąga p-py "perszeronami" (typ konia pociągowego),ale tak jak kol.Kotek zaczynałem
od mniejszych sprzętów -a mianowicie n-126e holowałem Skodą S100 o poj 900cm3.Teraz też nie mam
dużo większej bo 1.4 .
Tak więc można śmiało zaczynać.Pozdrowienia z Opola .
.
To prawda,że większość ciąga p-py "perszeronami" (typ konia pociągowego),ale tak jak kol.Kotek zaczynałem
od mniejszych sprzętów -a mianowicie n-126e holowałem Skodą S100 o poj 900cm3.Teraz też nie mam
dużo większej bo 1.4 .
Tak więc można śmiało zaczynać.Pozdrowienia z Opola .

- robert
- Administrator
No - Moi Drodzy,
Pamiętam bardzo dobrze, że moi Rodzice ciągnęli 126B "malaczem"
i dało rade
A wyprzedzanie takim zestawem ciężarówki? wrażenia bezcenne
Pamiętam bardzo dobrze, że moi Rodzice ciągnęli 126B "malaczem"
i dało rade

A wyprzedzanie takim zestawem ciężarówki? wrażenia bezcenne
- robert
- Administrator
Da radę. W końcu jedziesz odpocząć a nie na wyścigi. Nie pali się aż tak...
- markopolo-33
Kto był na zlocie w Borkach to pamięta załogę Kopi z Wawy : był fiatem punto 1.2 + enka, tak więc bez obaw i powodzenia
N 250C+