Witam wszystkich członków fanklubu. Nazywam się Tomek i jestem z Gdańska. Niezmiernie cieszę się na możliwość dołączenia do Waszego grona

Oznacza to dla mnie, że już nie długo również i ja stanę się szczęśliwym posiadaczem Niewiadówki. Nie mam doświadczenia w karawaningu ale obozowanie jest mi jak najbardziej bliskie. Natknąłem się na to forum w grudniu i od razu wiedziałem, że w najbliższe wakacje i ja wyjadę w dziewiczą podróż swoja pierwsza przyczepką. Oczywiście nie sam

Niestety do tej pory nie było możliwości zakupienia przyczepki z powodu pobytu za granica ale chwila powrotu zbliża się wielkimi krokami. Najważniejsze, że przez ten czas zdobyłem przygotowanie techniczne do obsługi i ewentualnego remontu, oczywiście bazując na waszych doświadczeniach. Planuje zakup N126n na przełomie maja czerwca. Nie znam dokładnie jeszcze terminu kiedy uda mi wrócić ale mam nadzieje jak najszybciej

Będę bacznie obserwował wszelkie portale aukcyjne oraz forum czy przypadkiem ktoś z Was nie chciałby sprzedać interesującej mnie cepki albo nie ma informacji gdzie mógł bym taką znaleźć. Jeśli tak to proszę jakieś info
tomekp190@wp.pl albo oczywiście na forum. Zależy mi raczej na egzemplarzu tzw. gotowym do drogi. Nie musi być luksusów ponieważ planuje remoncik pod siebie ale to po sezonie. Chodzi o to żeby nie wymagała zbyt czasochłonnego remontu na ta chwile, ponieważ chciałbym jeszcze z niej skorzystać w tym sezonie. Myślę, że do kwoty 4 000 zl ewentualnie coś by można było dorzucić przy lepszym wyposażeniu. Myślę do 500 km jestem w stanie dojechać jak będzie trzeba. Dzięki z góry za pamięć.
Pozdrawiam