Witam i pozdrawiam z Gdańska

Wklej zdjęcie swoje i przyczepy, napisz też kilka słów o sobie
Awatar użytkownika
tomala190gda

Witam i pozdrawiam z Gdańska

Postautor: tomala190gda » środa, 20 kwie 2016, 22:18

Witam wszystkich członków fanklubu. Nazywam się Tomek i jestem z Gdańska. Niezmiernie cieszę się na możliwość dołączenia do Waszego grona :D Oznacza to dla mnie, że już nie długo również i ja stanę się szczęśliwym posiadaczem Niewiadówki. Nie mam doświadczenia w karawaningu ale obozowanie jest mi jak najbardziej bliskie. Natknąłem się na to forum w grudniu i od razu wiedziałem, że w najbliższe wakacje i ja wyjadę w dziewiczą podróż swoja pierwsza przyczepką. Oczywiście nie sam :) Niestety do tej pory nie było możliwości zakupienia przyczepki z powodu pobytu za granica ale chwila powrotu zbliża się wielkimi krokami. Najważniejsze, że przez ten czas zdobyłem przygotowanie techniczne do obsługi i ewentualnego remontu, oczywiście bazując na waszych doświadczeniach. Planuje zakup N126n na przełomie maja czerwca. Nie znam dokładnie jeszcze terminu kiedy uda mi wrócić ale mam nadzieje jak najszybciej :) Będę bacznie obserwował wszelkie portale aukcyjne oraz forum czy przypadkiem ktoś z Was nie chciałby sprzedać interesującej mnie cepki albo nie ma informacji gdzie mógł bym taką znaleźć. Jeśli tak to proszę jakieś info tomekp190@wp.pl albo oczywiście na forum. Zależy mi raczej na egzemplarzu tzw. gotowym do drogi. Nie musi być luksusów ponieważ planuje remoncik pod siebie ale to po sezonie. Chodzi o to żeby nie wymagała zbyt czasochłonnego remontu na ta chwile, ponieważ chciałbym jeszcze z niej skorzystać w tym sezonie. Myślę, że do kwoty 4 000 zl ewentualnie coś by można było dorzucić przy lepszym wyposażeniu. Myślę do 500 km jestem w stanie dojechać jak będzie trzeba. Dzięki z góry za pamięć.

Pozdrawiam
Obrazek
Honda Accord VII + eNeczka

rumek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Witam i pozdrawiam z Gdańska

Postautor: rumek » środa, 20 kwie 2016, 22:30

Witam kolege i życzę szczęścia w poszukiwaniach :)

Awatar użytkownika
Drednot
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: Drednot » sobota, 23 kwie 2016, 00:12

Czołem. Na pewno coś znajdziesz. Bardzo często pojawiają się nowe oferty. Ustaw sobie odpowiednie wyszukiwania na allegro, olx, otomoto i na spokojnie przeglądaj.
REMONT NIE DLA WRAŻLIWYCH: viewtopic.php?f=36&t=5157

naal

Postautor: naal » sobota, 23 kwie 2016, 09:23

Witam z Łodzi :D

Wróć do „Przedstawmy się”