Ostatecznie zdecydowałam się na oryginalną wykładzinę Niewiadowa błękitną. Kupiłam też kilka innych potrzebnych do remontu akcesoriów i po rozmowie telefonicznej z Dariusem dostałam całkiem fajny rabacik
nowa na Forum
Re: nowa na Forum
Moja budka już jest w dobrych fachowych rękach. I powoli, chociaż nie, właśnie szybko, traci swoje dotychczasowe wątpliwe piekno. Co prawda na ten moment wygląda jak one wszystkie po wybeszeniu całego środka. Ale wiem, że niedługo będzie cud miód orzeszki
Ostatecznie zdecydowałam się na oryginalną wykładzinę Niewiadowa błękitną. Kupiłam też kilka innych potrzebnych do remontu akcesoriów i po rozmowie telefonicznej z Dariusem dostałam całkiem fajny rabacik
DIZZY pisze: niedługo będzie cud miód orzeszki![]()
No to czekamy na zdjęcia cudeńka
To nie prawda, że tylko żółwie i ślimaki wędrują ze swoimi domkami po świecie.
Rzucam wszystko i jadę w Bieszczady
N126n, Golf Plus 1,9 TDI Touran 1,9TDI
2016 - 75 / 6892 km
2017 - 85 / 6820 km
2018 - 81 / 4651 km
2019 - 65 / 4476 km
2020 - 71 / 3230 km
Rzucam wszystko i jadę w Bieszczady
N126n, Golf Plus 1,9 TDI Touran 1,9TDI
2016 - 75 / 6892 km
2017 - 85 / 6820 km
2018 - 81 / 4651 km
2019 - 65 / 4476 km
2020 - 71 / 3230 km
Super 
Remont mojej budki szczęśliwie dobiegł końca. W styczniu/lutym pojawią się jeszcze brakujące mebelki i firanki, i pozostanie tylko czekać na pierwszą wycieczkę.
Ktoś tu napisał, że chodzi sobie czasem posiedzieć do cepki, poczytać, wypić piwko... zazdroszczę, bo moja daleko, ale pojadę ją odwiedzić, niech tylko dni staną się dłuższe i słoneczne
Ktoś tu napisał, że chodzi sobie czasem posiedzieć do cepki, poczytać, wypić piwko... zazdroszczę, bo moja daleko, ale pojadę ją odwiedzić, niech tylko dni staną się dłuższe i słoneczne
-
BobBudowniczy
DIZZY pisze:Remont mojej budki szczęśliwie dobiegł końca. W styczniu/lutym pojawią się jeszcze brakujące mebelki i firanki, i pozostanie tylko czekać na pierwszą wycieczkę.
Zdjęcia prosimy
Dizzy pisze:Ktoś tu napisał, że chodzi sobie czasem posiedzieć do cepki, poczytać, wypić piwko... zazdroszczę, bo moja daleko, ale pojadę ją odwiedzić, niech tylko dni staną się dłuższe i słoneczne![]()
Tak właśnie było wczoraj po pasterce z siostrzeńcem usiedliśmy i narobiliśmy dymu bynajmniej tytoniowego
Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .