W sobotę jadę obejrzeć taką oto przyczepę:
http://olx.pl/oferta/przyczepa-kampingo ... 7Z0oZ.html
Na razie wiem o niej tyle co w ogłoszeniu. Zdjęcia dość przypadkowe, opis raczej entuzjastyczny. Nie wiem czy brała udział w jakichś zlotach. Jeżeli ktoś z szanownych forumowiczów coś o niej wie, to proszę o radę.
Witam
-
Re: Witam
Fajna nt z pełnym wyposażeniem była swego czasu na allegro za 5,5 tyś.białe mebelki, szyby atermiczne, lodówką przedsionek itd.link pewnie jeszcze będzie w wynalezionych na Allegro
tutaj szału jakoś ni-ma
tutaj szału jakoś ni-ma
Re: Witam
Własnie ją znalazłem, dużo ładniejsza. I tylko trochę droższa.BobBudowniczy pisze:Fajna nt z pełnym wyposażeniem była swego czasu na allegro za 5,5 tyś.białe mebelki, szyby atermiczne, lodówką przedsionek itd.link pewnie jeszcze będzie w wynalezionych na Allegro
tutaj szału jakoś ni-ma
-
Re: Odp: Witam
Zbyszek pisze:Własnie ją znalazłem, dużo ładniejsza. I tylko trochę droższa.BobBudowniczy pisze:Fajna nt z pełnym wyposażeniem była swego czasu na allegro za 5,5 tyś.białe mebelki, szyby atermiczne, lodówką przedsionek itd.link pewnie jeszcze będzie w wynalezionych na Allegro
tutaj szału jakoś ni-ma
Dokładnie