Witam

Wklej zdjęcie swoje i przyczepy, napisz też kilka słów o sobie
Zbyszek

Re: Witam

Postautor: Zbyszek » czwartek, 4 gru 2014, 22:13

W sobotę jadę obejrzeć taką oto przyczepę:
http://olx.pl/oferta/przyczepa-kampingo ... 7Z0oZ.html
Na razie wiem o niej tyle co w ogłoszeniu. Zdjęcia dość przypadkowe, opis raczej entuzjastyczny. Nie wiem czy brała udział w jakichś zlotach. Jeżeli ktoś z szanownych forumowiczów coś o niej wie, to proszę o radę.

BobBudowniczy

Postautor: BobBudowniczy » czwartek, 4 gru 2014, 22:37

Fajna nt z pełnym wyposażeniem była swego czasu na allegro za 5,5 tyś.białe mebelki, szyby atermiczne, lodówką przedsionek itd.link pewnie jeszcze będzie w wynalezionych na Allegro

tutaj szału jakoś ni-ma

Zbyszek

Postautor: Zbyszek » czwartek, 4 gru 2014, 22:52

BobBudowniczy pisze:Fajna nt z pełnym wyposażeniem była swego czasu na allegro za 5,5 tyś.białe mebelki, szyby atermiczne, lodówką przedsionek itd.link pewnie jeszcze będzie w wynalezionych na Allegro

tutaj szału jakoś ni-ma
Własnie ją znalazłem, dużo ładniejsza. I tylko trochę droższa.

BobBudowniczy

Re: Odp: Witam

Postautor: BobBudowniczy » piątek, 5 gru 2014, 01:39

Zbyszek pisze:
BobBudowniczy pisze:Fajna nt z pełnym wyposażeniem była swego czasu na allegro za 5,5 tyś.białe mebelki, szyby atermiczne, lodówką przedsionek itd.link pewnie jeszcze będzie w wynalezionych na Allegro

tutaj szału jakoś ni-ma
Własnie ją znalazłem, dużo ładniejsza. I tylko trochę droższa.

Dokładnie :-) młodsza, lepsze wyposażenie i do tego ładniejsza. Jakbyś zrezygnował z łazienki to w dziale sprzedam jest też Nka z pełnym wyposażeniem -pisałem o niej.z tego co wiem to jeszcze nie ma jej na portalach ogłoszeniowych bo właścicielce nie chce się wystawić ogłoszenia na portalach.

Wróć do „Przedstawmy się”