Już zrobiłem mały rekonesans po forum

serek pisze:globens pisze:ja również witam rówiesnika myslalem ze niema tu klubowiczów w tym wieku ;p
Toż to właśnie jest najpiękniejsze w tym , że fanklub powstał i jest nadal tworzony przez takich ludzi jak" MY "( proszę aby koledzy w "sile" wieku się na mnie nie gniewali)- a i o motoryzacji i karawaningu z tamtych lat nie zapominamy, dając nowe życie naszym "N".
Kończan pisze:serek pisze:globens pisze:ja również witam rówiesnika myslalem ze niema tu klubowiczów w tym wieku ;p
Toż to właśnie jest najpiękniejsze w tym , że fanklub powstał i jest nadal tworzony przez takich ludzi jak" MY "( proszę aby koledzy w "sile" wieku się na mnie nie gniewali)- a i o motoryzacji i karawaningu z tamtych lat nie zapominamy, dając nowe życie naszym "N".
Panowie, Panowie! Ograniczenia wiekowe obowiązują na stronach xxx![]()
Ja mam 23 lata, dołączyłem całkiem niedawno, rozkręcam się ze swoją
babcią (zapiekana 79 rok)
i nie chce tu słyszeć o żadnych ograniczeniach wiekowych
rogaldo1986 pisze:Super wyjazd. Ile teraz vinety na autostrady w Słowacji? Jaką kwotę trzeba przygotować szykując taki wyjazd? Może i my się skusimy?
niebieski-n2 pisze:Fajna wycieczka, a samochód jeszcze fajniejszy - jedyny słuszny![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości