Cześć nadeszła pora aby się w końcu przedstawić. Na imię mam Michał, pochodzę z małej miejscowości niedaleko Kalisza i mam 20 Lat. Interesuję się motoryzacją ,wędkarstwem sportem. Niestety jestem bezrobotny i szukam pracy odkąd wróciłem z UK.Moje zamiłowanie do przyczepy N126 zaczęło się jakieś 4 miesiące temu. Od tamtej pory wypatrywałem i szukałem dla siebie pierwszej niewiadówki... Stało się i znalazłem ta jedyna zakupu dokonałem tydzień temu model N126B rok produkcji 1979 hamulec najazdowy oraz oryginalny przedsionek. Jestem jej trzecim właścicielem, poprzedni zmodyfikował ja troszeczkę i zmienił na oś skrętna i hamulec najazdowy od jakiejś francuskiej przyczepy. Po parunastu testach przyczepa prowadzi się elegancko nie skacze na boki ładnie prościutko idzie jak po sznurku. Mogę śmiało powiedzieć ze jestem zadowolony! W planach mam odnowienie jej i zacznę to robić po sezonie letnim. Póki co chcę się nią nacieszyć i przejeździć to lato. Auto jakim ciągnę przyczepę to citroen saxo 1.5 diesel 58 km rok produkcji 2003. Jak na takie małe auto daje sobie radę lecz gdy pojawi się jakaś górka czuje ten ogonek za sobą, poza tym swobodnie rozpędzam się do 70 -80 km/h i jazda staje się przyjemna

Zachęcam wszystkich do zakupu przyczep bo to ekstra sprawa!! Dodaję kilka zdjęć z mojej pierwszej wyprawy na zalew w miejscowości Murowaniec.