witam ze śląska :D
witam ze śląska :D
Witam wszystkich miłośników tej wspaniałej przyczepki, nazywam się Kamil, mieszkam w Pszczynie w woj.śląskim(na trasie Katowice - Bielsko Biała) jestem zapalonym miłośnikiem VW Transportera T3 - takim też (w wersji kempingowej - westfalia)się poruszam, ale nie o tym miałem napisać, cycepke nabyłem wczoraj choć słowo cycepka jest na wyrost.. Kupiłem skorupę bez szyb, szyberdachu, podwozia, kuchenki, zlewu z szczępami szafek?! szkoda mi jej się zrobiło,a że wkrótce może pojawić się nowy członek rodziny chciałbym zapewnić żonie i dziecku trochę komfortu, w busie jest w sumie wszystko co do życie potrzebne, ale przyczepa będzie bdb dodatkiem.Stan przyczepy dla co poniektórych jest opłakany, ale ja w niej widzę potencjał..Zapomniałem dodać że jest to projekt nisko budżetowy i mam zamiar max dużo rzeczy wykonać sam, więc nie obraźcie się jak będe prosił o kilka części
Bardzo proszę o wyrozumiałość dla mnie (muszę się oczytać w całym forum) oraz o pomoc w remoncie i nabywaniu potrzebnych części:)pozdrawiam
Re: witam ze śląska :D
camel pisze:Witam i pozdrawiam
cześć
w sumie gola skorupa jest dobrym materiałem wyjściowym do kapitalnej odbudowy
-
Konto usuniete
Post usuniety
Ostatnio zmieniony wtorek, 5 mar 2013, 19:58 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej - witam
Czyli mamy podwójne zamiłowanie
NIewiadów i Bus
SUPER
a to znasz :
http://forum.busikt3.radom.pl/
Czyli mamy podwójne zamiłowanie
NIewiadów i Bus
SUPER
a to znasz :
http://forum.busikt3.radom.pl/
Witamy w gronie zapaleńców Polskiego laminatu 
Namiot->Hobby 495 1990r->N126a 1976r->N126e 1987r + Caravelair Brasilia 400 1998r
na forum busowym także jestem pod loginem camel już od dłuższego czasu tam urzęduje 
Witaj Kamilu
I tu się spotykamy. Fajne grono T3-Niewiadowców się tworzy. Co za budkę kupiłeś. Który rok?
I tu się spotykamy. Fajne grono T3-Niewiadowców się tworzy. Co za budkę kupiłeś. Który rok?
Multivan Syncro '90 + N126 '89
oj widać ludzie pozytywnie zakręceni trzymają sie w swoim gronie:) przyczepa to dużo powiedziane mam narazie skorupe.. z roku 1987 podobno jest to 126e - jeszcze do końca nie rozszyfrowałem czym rózni sie np od "b" ale dojde powoli do tego, narazie skupiam sie na ruszeniu jej z miejsca 
Opole wita serdecznie.Wersje "a,b,e" różnią się standartem wyposażenia ,natomiast wersja "d" układem
wnętrza .Wszystlo to znajdziesz w odpowiednich zakładkach na naszej stronie.Pozdrawiam
.
wnętrza .Wszystlo to znajdziesz w odpowiednich zakładkach na naszej stronie.Pozdrawiam
-
piotr05
- Fanklubowicz

Witam
Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 1634 km 11 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 1634 km 11 nocek
-
Bartosz93
witam i powodzenia
Tychy pozdrawiaja i zyczymy wytrwalosci podczas remontu. 
Ściana wschodnia wita.
Pytanie w jaki sposób będziesz robił podwozie? Sam czy gotowe planujesz kupić?
Pozdrawiam
Pytanie w jaki sposób będziesz robił podwozie? Sam czy gotowe planujesz kupić?
Pozdrawiam
Laguna II 1,8 16V aut. + N126a + 2 + 2