holowniki ,które będą ją ciągnąć to VW passat 1.9 TDI 2003r oraz Fiat 125p PICKUP
Cześć wszystkim :)
Cześć wszystkim :)
Cześć wszystkim chciałem się przedstawić 
 Nie mam jeszcze niewiadówki lecz planuje jej zakup.
holowniki ,które będą ją ciągnąć to VW passat 1.9 TDI 2003r oraz Fiat 125p PICKUP

- 
				Konto usuniete

Re: Cześć wszystkim :)
Post usuniety

Ostatnio zmieniony środa, 6 mar 2013, 08:01 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.

125p pickup to już rzadkość ale jego planuje używać na krótkie trasy na działkę a passata na wakacje  
poniżej zamieszczam zdjęcie pickupa.
Dzięki ,że mi życzysz tej wymarzonej mam nadzieje ,że taka będzie
http://img339.imageshack.us/img339/6585/p4200017.jpg

poniżej zamieszczam zdjęcie pickupa.
Dzięki ,że mi życzysz tej wymarzonej mam nadzieje ,że taka będzie
http://img339.imageshack.us/img339/6585/p4200017.jpg
To zapraszam kolegę na forum fiata jeśli jeszcze nie jest zalogowany http://fiat125p.mojeforum.net a ja też z czasem planuje zakup niewiadki najchętniej n132t

chevrolet trans sport 3.4L + hobby 460de luxe, fiat 125p + astra cabrio 1.8l +w planach niewiadów N132T
						- 
				piotr05
 - Fanklubowicz

Witam na forum

Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 904 km 4 nocki
						Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 904 km 4 nocki
- 
				duch_gdansk

Pozdro z Gdyni. Taki Fiat, hmmm aż się łezka w oku kręci 

Holownik GMC Vandura 2500 350tbi
Witam, a jeszcze 7 lat temu stał taki pick-up na podwórku ,ale sąsiad sprzedał ... składak ,karoseria od angola wycieraczki chodziły w inną stronę  

Mi chodzą w dobrą stronę wycieraczki 
 może koło czwartku pojadę po przyczepę z parkingu policyjnego ale to nic pewnego kobita która tam zarządza coś wymyśla tak ,że zobaczymy Niewiadówek pierwsza klasa.

Dzięki 

Dzisiaj stałem się szczęśliwym posiadaczem przyczepy niewiadów n 126e 87r wyposażona w gaz 12v 220v elektryczna pompka wody do tego całkiem nowy przedsionek a wszystko to za śmieszne pieniądze.
Przyczepę udało mi się kupić z parkingu depozytowego na którym stała pod zadaszeniem od 90 roku. Dopiero w tamtym roku została wywieziona pod chmurkę. Jednak dzięki temu pod kilkunastoletnim brudem kryje się śnieżnobiała skorupka. po podpięciu wszystkie lampki zaczęły działać. środek w stanie idealnym nie licząc kilku centymetrowego kurzu.Przypuszczam .że ostatni raz była otwierane na początku lat 90. minusem jest tylko gdzie nie gdzie odlepiająca się tapicerka. Poniżej zdjęcie z parkingu. Zrobione 2 tygodnie temu przeze mnie. Dodam tylko ,że przyczepa niebyła nigdzie wystawiona znalazłem ją przypadkiem poszukując części do odrestaurowywania samochodu, I po długim 2 tygodniowym zabieganiu przyczepka jest na u mnie:)

Uploaded with ImageShack.us

Przyczepę udało mi się kupić z parkingu depozytowego na którym stała pod zadaszeniem od 90 roku. Dopiero w tamtym roku została wywieziona pod chmurkę. Jednak dzięki temu pod kilkunastoletnim brudem kryje się śnieżnobiała skorupka. po podpięciu wszystkie lampki zaczęły działać. środek w stanie idealnym nie licząc kilku centymetrowego kurzu.Przypuszczam .że ostatni raz była otwierane na początku lat 90. minusem jest tylko gdzie nie gdzie odlepiająca się tapicerka. Poniżej zdjęcie z parkingu. Zrobione 2 tygodnie temu przeze mnie. Dodam tylko ,że przyczepa niebyła nigdzie wystawiona znalazłem ją przypadkiem poszukując części do odrestaurowywania samochodu, I po długim 2 tygodniowym zabieganiu przyczepka jest na u mnie:)

to gratulacje. Świetny sposób żeby wyrwać coś tanio:)

chevrolet trans sport 3.4L + hobby 460de luxe, fiat 125p + astra cabrio 1.8l +w planach niewiadów N132T