Witam Wszystkich
Witam Wszystkich
Witam Szanowne Grono Maniaków Niewiadówek i nie tylko !
Wprawdzie już parę lat przeglądam to forum nawet kiedyś się zarejestrowałem i przesłałem parę fotek ale czegoś tam nie dopełniłem , potem zgubiłem hasło itd. Pozdrawiam kolegę Nila z Iławy - myślę , że się nie pogniewa , że ,,podjechałem" nazwę użytkownika ; jestem młodzieżą po 50-tce , z zawodu technikiem elektrykiem , z zamiłowania wodniakiem i turystą .
Zjezdziliśmy z małżonką troszeczkę Europy najpierw maluchem z namiotem ( Bułgaria , Rumunia , Turcja , Francja ) pózniej już z przyczepką oczywiście N-ką Bułgaria , Chorwacja , Włochy , Francja , Hiszpania no i oczywiście nasz Bałtyk jak pogoda pozwalała. Miałem z 20 lat temu N126 EA , potem N126N i znowu wróciłem do N126EA i chyba już tak zostanie.
Postaram się zamieścić kilka fotek , służę również pomocą na ile będę mógł szanownym kolegom w tematach związanych z turystyką i Niewiadówką . Tyle na dziś . Pozdrawiam Janek z Iławy.
Wprawdzie już parę lat przeglądam to forum nawet kiedyś się zarejestrowałem i przesłałem parę fotek ale czegoś tam nie dopełniłem , potem zgubiłem hasło itd. Pozdrawiam kolegę Nila z Iławy - myślę , że się nie pogniewa , że ,,podjechałem" nazwę użytkownika ; jestem młodzieżą po 50-tce , z zawodu technikiem elektrykiem , z zamiłowania wodniakiem i turystą .
Zjezdziliśmy z małżonką troszeczkę Europy najpierw maluchem z namiotem ( Bułgaria , Rumunia , Turcja , Francja ) pózniej już z przyczepką oczywiście N-ką Bułgaria , Chorwacja , Włochy , Francja , Hiszpania no i oczywiście nasz Bałtyk jak pogoda pozwalała. Miałem z 20 lat temu N126 EA , potem N126N i znowu wróciłem do N126EA i chyba już tak zostanie.
Postaram się zamieścić kilka fotek , służę również pomocą na ile będę mógł szanownym kolegom w tematach związanych z turystyką i Niewiadówką . Tyle na dziś . Pozdrawiam Janek z Iławy.
Re: Witam Wszystkich
witam z Zabrza!! 

Częstochowa wita kolejnego niewiadomiaka w klubie pozytywnie zakręconych. 

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
-
Cześć Janku i Iławy
Wita Cię Michał Z Opoczna
Wita Cię Michał Z Opoczna
warszawski NOL wita NIL2 

Post usuniety
Ostatnio zmieniony niedziela, 3 mar 2013, 14:53 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
witam i ja 

Witaj!!! Pozdrowienia z Poznania!!!
-----------------------------------------
KwoK N375 VW TOURAN 1.9 TDI
-----------------------------------------
KwoK N375 VW TOURAN 1.9 TDI
-
- Fanklubowicz
Witam
Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Pozdrowienia z Wielkopolski 

- ddkrzysztof
- Fanklubowicz
Witam i ja
choć trochę czasu minęło
tak czy siak cześć 

Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
Witam