Przedstawiam się:]
Przedstawiam się:]
Witam mam na imię Dominik i właśnie dokładnie dwa dni temu rozpocząłem razem z dziewczyną-narzeczoną-prawie żoną:] swoją naszą przygodę z niewiadówką zaczeło się niewinnie od przeglądania allegro w poszukiwaniu jakieś przyczepki kolega kupił jakąś holenderską za 3 tys mowię fajna sprawa tyle że dwa włożył i problem z częściami dużo żeźbił jeżeli chodzi o uszczelki itp i tak jak z nim gadałem palnął a mogłem wziąśc niewiadówke chociaż by nie przeciekała:)więc niewiele myśląc kilka telefonów i wkońcu pojechaliśmy po swoją skorupke 150 KM lał deszcz ale mimo wszystko mowię do dziewczyny wracamy z przyczepka:)a jak zaczeli nam opowiadac (starsze małżeństwo) o całym lazurowym wybrzeżu które zwiedziła,o miejscachw polsce oj no za dużo pisania,poprostu pierwszy raz widziałem żeby ktoś tak wspominał czasy paliwa na kartki:)jak się potem okazało kupiliśmy N126 e mała bo mała ale damy rade;)no i 23.07 ruszamy w droge i chociaż niewiele mamy pojęcia o kampingu to i tak wiem że będziemy zadowoleni pewnie pojedziemy do ustroni morskich ośrodek "Pod brzozami" chyba że znajdziemy coś innego a może w kilka miejsc:]po powrocie zdam relacje:]
Re: Przedstawiam się:]

No to widzę że chyba nie będziemy sami

Gratuluję zakupu

My w Ustroniu będziemy od 24.07-29.07 a później uderzamy na Kaszuby okolice Miastka - dokładnie Koczała ...przepiękna okolica jeziora ,lasy po prostu totalna dzicz

Holownik : Peugeot 406 Kombi 2.0HDi
Przyczepka : N 126 N (z wypożyczalni) póki co

z Tomaszowa mazowieckiego 22.07 ide ostatni dzien do pracy więc czekam tylko kiedy wolna będzie ma kobieta:]myśle że max 24 będziemy na miejscu:] chyba że wcześniej zobaczycie że jest tragedia to dajcię znac:]oczywiście jak dojedziemy z naszą skorupką:](niewidze innej możliwości:]tylko muszę ogarnąc kilka spraw typu jakieś oświetlenie wewnątrz itp:]bo narazie jest tylko zwisająca podsufitka:]
-
- Fanklubowicz
witaj
Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki
- markopolo-33
Witamy w klubie, fabryka pod bokiem, więc i serwis blisko.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
DragonCRX pisze:z Tomaszowa mazowieckiego 22.07 ide ostatni dzien do pracy więc czekam tylko kiedy wolna będzie ma kobieta:]myśle że max 24 będziemy na miejscu:] chyba że wcześniej zobaczycie że jest tragedia to dajcię znac:]oczywiście jak dojedziemy z naszą skorupką:](niewidze innej możliwości:]tylko muszę ogarnąc kilka spraw typu jakieś oświetlenie wewnątrz itp:]bo narazie jest tylko zwisająca podsufitka:]
Ja tzn MY wyjeżdżamy 23.07 tak ok 17 trasa ......przez Niemcy

Dla ciekawostki przejazd z małopolski -Tarnów do Kołobrzegu to :
przez Niemcy : 966 km - 10 godzin 8 minut
po Polsce : 711 km - 11 godzin 29 minut (potwierdzone jazdą Audi 80)
No to GIT

Na pewno damy radę ...jak będziesz widział gościa załamanego rozkładaniem maneli i krzyczącą żonę na niego to będę ......JA

Namiary na mnie masz w moim podpisie

Holownik : Peugeot 406 Kombi 2.0HDi

Witaj , dasz radę - podpatrz Nas w remontach 

Witaj 

DragonCRX pisze:z Tomaszowa mazowieckiego ......
Witaj ZIOMALU
Nareszcie ktoś z za miedzy .....
Jestem Paczek
Paczek z Opoczna
( Paczek dla przyjaciół - dla obcych Michał - Pan Michał )

- ddkrzysztof
- Fanklubowicz
Cześć
Zabawne jak mało ważna jest Twoja praca, gdy prosisz o podwyżkę,
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
a jak niesamowicie niezbędna dla ludzkości gdy prosisz o urlop...
Pozdrawiam Krzysztof + Kasia + Dominik + Dawid + Daewoo Nubira + N126N (REMONT)
-