Wita Artur enka spod Grudziądza
Wita Artur enka spod Grudziądza
Witam. Na początku chciałbym powitać szanowne grono fachowców forum Niewiadówek i podziękować za przyjęcie do grupy osób pozytywnie zakręconych polskim karawaningem
Mam na imię Artur i pochodzę z małej miejscowości Wielki Lubień znajdującej się 5km od Grudziądza. Od dwóch lat podglądam wasze forum z partyzanta ale ponieważ od tygodnia stałem się pełnoprawnym posiadaczem Niewiadówki N126n postanowiłem się zarejestrować. Szukałem przyczepy do kosmetyki w środku i taką myślałem, że kupiłem jednak życie bardzo szybko zweryfikowało że pracy jest więcej niż przypuszczałem. Cepka od pierwszego właściciela wyprodukowana w 1988 roku. W środku już zerwania tapicerka i umyte ściany nawet były pomalowane jakąś farbą. Meble do odnowienia już wyciągnięte środka. Plany to: wyjąć i pomalować ramę, pomalować skorupę, wymienić szyby na podwójne i zaaranżować środek. Czyli wszystko he he he he. A jak wyjdzie zobaczymy. Na razie przerejestrowana stoi i czeka na wolny czas no i fundusze. A tak wygląda ten "rarytas" ;D

Re: Wita Artur enka spod Grudziądza
No witam. Nie malował bym gdyby nie mały problem. Moja przyczepa ma pękniętą ramę w typowym miejscu dla enek sprzed 88 roku. Trzeba ją pospawać no i zabezpieczyć spaw więc wpadłem na pomysł żeby już pomalować całą.
Witam z Kwidzyna.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Witam sąsiada 

Gusek pisze:No witam. Nie malował bym gdyby nie mały problem. Moja przyczepa ma pękniętą ramę w typowym miejscu dla enek z przed 88 roku. Trzeba ją pospawać no i zabezpieczyć spaw więc wpadłem na pomysł żeby już pomalować całą.
Wystarczy zabezpieczyć cynkiem natryskowym (polecam srebrzysty) i będzie ok. Malowanie cynkowanej ramy to słaby pomysł.
Witaj w fanklubie!
Witam z Gliwic!
OCZY
Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93

Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
- Tata Kazika
- Fanklubowicz
Wolbórz wita 

Cześć! Radom wita i pozdrawia
Ja bym tej ramy w całości nie malował a tylko zabezpieczył miejsce naprawy.

- dankm
- Fanklubowicz
Cześć, witam i powodzenia.
Francuskie 120KM w ropie
Niemiecko-amerykańskie 115KM w ropie
Polsko-chińskie 3,5KM w benzynie
n126E
"E" tylko w dowodzie układ "D"
2018
1500km 38 nocy
2019