Najlepsza suszarka ever:

I powrót

Przyczepka jest fantastyczna

A jaka oszczędność kasy na noclegu

Harry37 pisze:Paczek pisze:Harry37 pisze:Za niedługo wakacje! Więc mały refresh i uszczelnianie
...
Kurna Felek - dwa lata pauzy, no to teraz poleci
I jeszcze nie przerejestrowanaChcą mnie wysłać na przegląd bo tabliczki znamionowej nie ma
Harry37 pisze:Mam w dowodzie wpisana niższa wagę niż 132 powinna mieć. Dzięki temu mogę ciągać taki zestaw na kategorie B. Jak mi wpiszą normalną wagę to przekroczę o jakieś śmieszne 15 kilo...
To takie drugie dno tej sytuacji :/
Harry37 pisze:Mam w dowodzie wpisaną niższą wagę niż 132 powinna mieć. Dzięki temu mogę ciągać taki zestaw na kategorię B. Jak mi wpiszą normalną wagę to przekroczę o jakieś śmieszne 15 kilo...
To takie drugie dno tej sytuacji :/
Te 50 kg to na GASSSSSnaal pisze:A nie pitol Michał bo sam mi sprzedales n132 z 800 dmc. W sumie to niby przegląd co roku ale zawsze 50 kg zapasu.
Harry37 pisze:Ja mam rok produkcji 1979, pierwszej rejestracji 1984 i dmc 420 :O
No i wpisane jest w dowodzie na pewno n132
bania pisze:U siebie ruszam temat zaczepu, czy dobrze widzę że nie masz hamulca najazdowego??
Paczek pisze:bania pisze:U siebie ruszam temat zaczepu, czy dobrze widzę że nie masz hamulca najazdowego??
132-ka bez hamulca?
Niemożliwe!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości