Na imię mam Konrad i pochodzę z okolic Warszawy – dokładnie z Góry Kalwarii. Od zawsze moim marzeniem było posiadanie przyczepy kempingowej i spędzanie wolnego czasu w świetnej atmosferze pola kempingowego ( bywałem z namiotami ). Naszedł czas, że postanowiłem marzenie to spełnić i stanąłem przed dylematem … co kupić – czy coś zachodniego w nieznanym stanie technicznym ( nie znam się , więc pewnie przegnite ), czy też rodzimy, sprawdzony produkt gdzie w sumie niewiele może się zepsuć. Dużo czytałem, myślałem i po wielkiej burzy mózgów mój wybór padł na Niewiadów. Mam niezbyt mocny holownik – Dacia Logan 1,4 75 KM benzyna + gaz i taka przyczepka jest - moim zdaniem -idealna. Potem był kolejny dylemat – który model - moja familia to 2+2, a do tego ja jestem słusznych rozmiarów ( 193 cm, 110 kg ). Po lekturze tego Forum zdecydowałem się na N 126 N. Obecnie jestem na etapie poszukiwania jakiejś interesującej N 126 N z przedsionkiem w kwocie do 3500 zł ( nie wiem czy nie chcę zbyt wiele za niewiele ) – takiej której nie trzeba od razu remontować. Jeżeli ma ktoś jakiś namiar lub wiedzę o czymś interesującym proszę o info na e-mail kon.rad@vp.pl
Do Adminów : wiem, że warunkiem koniecznym członkostwa w tym Klubie jest posiadanie przyczepy Niewiadów. Obiecuję że dołożę wszelkich starań aby w najbliższej przyszłości warunek ten spełnić

Jeszcze raz witam i pozdrawiam.
Konrad_wawa