Cześć.

Wklej zdjęcie swoje i przyczepy, napisz też kilka słów o sobie
Arloden

Cześć.

Postautor: Arloden » wtorek, 5 lip 2016, 09:24

Cześć wszystkim.
kilka lat temu stałem się właścicielem przyczepki n126n. stała tak przez ten czas na działce i korzystaliśmy z niej sporadycznie. w końcu nadszedł czas, żeby wyruszyć w trasę. Dzieci już na tyle podrosły, że chętnie oczekują wyjazdu więc wziąłem się do roboty. Dzięki waszym poradom, instrukcjom porobiłem elektrykę, trochę remontów szafek. Żona uszyła nowiutkie zasłony :). jest jeszcze sporo do zrobienia ale zostawiam to na następny sezon. W planach mam jeszcze wymianę uszczelek i za trzy tygodnie ruszamy na dwu tygodniowy urlop :)

szukam jeszcze przedsionka do mojej przyczepy, więc jeżeli ktoś by coś wiedział będę wdzięczny za informację.

Pozdrawiam serdecznie
Marek

Awatar użytkownika
stachu_gda
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Cześć.

Postautor: stachu_gda » wtorek, 5 lip 2016, 09:29

Cześć :)

Trochę na boku organizacyjna sugestia dla administratorów: jako że sporo nowych osób się rejestruje i przedstawia, apeluję aby piszącym w wątku powitalnym sugerować napisanie, skąd się jest.

Awatar użytkownika
Axtiff
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: Axtiff » wtorek, 5 lip 2016, 11:23

Cześć witaj! Stachu podsunął fajną myśl, sam też czytałem Twoje powitanie z nadzieją, że jesteś gdzieś z moich okolic :) jak nie w wątku powitalnym to chociaż w profilu można uzupełnić miejscowość :) Powodzenia w pierwszych wyjazdach! dzieciakom na pewno się spodobają :) znam to z autopsji ;)

Arloden

Postautor: Arloden » wtorek, 5 lip 2016, 12:06

cześć wam, dzięki za miłe przywitanie.
profil już uzupełniony :)
Axtiff niestety nie z twoich okolic, ale za trzy tygodnie będę przejeżdżał :)
planujemy trasę poznań, żnin, toruń, bydgoszcz, świecie, kwidzyn (zamki) później może na chwie nad morze, i kilka dni iława, albo ostróda. tak ogólnie. mamy dwa tygodnie więc powinno wystarczyć. sam nie wiem, bo nigdy nie byłem na takim wyjeździe. ostro się przygotowujemy. remont przyczepy, drobne naprawy, kompletowanie wszystkiego. dzieciakom na pewno się spodoba, bo jak wyjeżdżamy na działkę to chcą spać tylko w przyczepie. :)
czytałem o karnecie pfcc z którym są zniżki 10% na campingach. czy to się opłaca nie wiecie?

Wróć do „Przedstawmy się”