Jestem z Tychów (śląsk)
Tak czy siak, na forum trafiłem nie przez przypadek. Jakiś czas temu do mojej stajni dołączyła Niewiadówka N126"e" z 1987roku.
Stan= bardzo dobry. W zasadzie to wyposażenie posiada oryginalne poza zmienioną tapicerką ścian i sufitu.
Poza N126, posiadam jeszcze inną przyczepę - Mianowicie WSS POLSPORT GK-110 z przedsionkiem, którą ciągnę jednym z moich trzech Fiatów 126p

N126 docelowo ma trafić do FSO 125p. Postanowiliśmy, że wszystkie wyjazdy w promieniu 250km będziemy pokonywać takim właśnie zestawem.
Osobiście, baardzo mocno jestem zapalony na punkcie PF126p, posiadam obszerną kolekcję różnych gadżetów z epoki z wizerunkiem 126p lub logo FSM. M.in. Breloki, wpinki, otwieracze, popielniczki, zastawę stołową, oraz różne dokumenty, foldery i prospekty. Na prawdę długoby tu wymieniać.
Na N126 choroałem od dziecka. Pamiętam jak pod moim blokiem 20 lat temu stała właśnie taka przyczepa i stoi do dzisiaj. Wtedy sobie powiedziałem - "kiedyś taką będę miał"
No i mam

Jako, że każdy mój pojazd posiada swoje "imię", tak padło na to, że nazwiemy ją pieszczotliwie - KAWALERKA
Witam!